Następnym razem proponuję z benzyną
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy z dupy też tak mu idzie.
Ale smok jest mądrzejszy od takiego debila
Szkoda, że durniowi bebechów nie rozsadziło
Ależ się zawiodłem, że cymbała nie rozerwało. Ale jest szansa, że dla fejmu i wycia gawiedzi w zachwycie, ten szczypior jeszcze nie jedno odwali.
twarz nieskalana inteligencja
Pantilion
Chyba jednak płuc..
Koncert Szpaka odwołany. Kasa zwraca za bilety
Uwaga rozwiewam wątpliwości. Mieszanka propan 80% butan 20% czyli taka jaka jest w butli gazowej nie zapali się w płucach. do zapłonu potrzebna jest odpowiednia mieszanka z tlenem miedzy 2 a 11 % gazu. Jak zrobił to na wdechu to nie wciągnie gazu do płuc, jak na wydechu to bedzie za mało tlenu w płucach. Tak, jestę ekspertem. mimo wszystko gość to debil, tu nie trzeba być ekspertem ^^
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Erutlev napisał/a:
Mało prawdopodobne bo jeśli wziął sam gaz to nie zapaliłby się w płucach ze względu na brak tlenu potrzebnego do spalania.
za malo tlenu w plucach nie ma bum
konto usunięte
2018-06-05, 22:18
@up czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną