📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

"Funkcjonariusze stwierdzili, że poszkodowany goniąc sprawcę kolizji łamał przepisy ruchu drogowego i dlatego należy mu się mandat. Sprawa znalazła swój finał w sądzie. Rozprawa trwała... 20 sekund. Sędzia umorzył sprawę."
ehh ta nasza milicja....
ehh ta nasza milicja....
dlatego w Polsce nie używa się numeru 112... dzwonisz z wypadowia wielkiego i weź wytłumacz panu z warszawy gdzie są gnojniki a później czekaj 10 minut bo ten nie może znaleźć jaki tam kierunkowy na milicje
FunkyKoval5 napisał/a:
...i mnie się tak wydaje, gdyby przyhamował nie było by sprawy...możliwe że wystarczyło by zdjęcie nogi z gazu...
To taki rodzaj argumentu jak taki,że jak bym zszedł z lini strzału to by mnie nie zastrzelono.
traktat napisał/a:
Stanisław, mimo że Zasada, też odj***ł niezły rajd - wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, etc. byleby pokazał smerfom tylko moment kolizji z wideorejestratora, bo nagrał na siebie niezły materiał dowodowy
to się nazywa stan wyższej konieczności
Kurlaaa ale akcja. Za szybcy za wściekli.
Takie filmy akcji powinni kręcić w Polsce !

"wygranom"- coraz częściej widuję tego typu kwiatki w komentarzach na różnych portalach. Czy to jest dla żartu czy poziom zidiocenia i analfabetyzmu w naszym kraju osiągnął nowy poziom?
"...w strone Kościana, kierowca BMW...yyyyy, Mercedesa ucieka, jade za nim..."
Stasiek to typowy sadol, ktoś coś odjebie to już w głowie że BMW
Stasiek to typowy sadol, ktoś coś odjebie to już w głowie że BMW

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie