Chca ich uważać za ludzi to mają... Dopóki nalpy maja prawa na równi z ludźmi będą tak mieli. Wystarczy strzelać i topić bambusów na ulicach i pp temacie... Ale to nie nastąpi. Chiny maja jednolitość, a każdy kraj zachodu ścierwa małpiate różnych odmian. Gdyby doszło do czyszczenia ulic i miast z gówna władza nad światem ładuje w rekach Chin
podpis użytkownika
Ola gringo
Fakt. Chiny tego gofna nie wpuszczają. Dziadek mógł unik zrobić No ale wiek wygrał eh
Do więzienia nie pójdzie, bo czarnych jest za dużo tam, a to niesprawiedliwość. Tak słyszałem

Niggersy zabijają sobie już białych ludzi "dla zabawy".
Ciekawe ile jeszcze w hameryce wytrzymaja obecne tempo lewackiego sp🤬olenia. Kiedys żyłka musi pęknąć u normalnych ludzi.
Ciekawe ile jeszcze w hameryce wytrzymaja obecne tempo lewackiego sp🤬olenia. Kiedys żyłka musi pęknąć u normalnych ludzi.
A policja tylko aresztuje tych co sie bronia przed brudem... bo tych co przestrzegaja prawa jest latwiej udupic...
Im dluzej zyje tym mniej mam zaufania do jakiejkolwiek instytucji. Wyjebac ta policje w p🤬du. Nid dobrego nie robi
Im dluzej zyje tym mniej mam zaufania do jakiejkolwiek instytucji. Wyjebac ta policje w p🤬du. Nid dobrego nie robi
suneku napisał/a:
A policja tylko aresztuje tych co sie bronia przed brudem... bo tych co przestrzegaja prawa jest latwiej udupic...
K🤬a dałem ci piwo zanim doczytałem do końca, nie można tak o pał usunąć