Zbysław napisał/a:
Trzeba tak powiedzieć do pałacu kultury
Jak już, to do Zygmunta, tego na kolumnie.
Zbysław napisał/a:
Zbysław. Ja proszę ciebie abyś napisał po pierwsze:
1. Po polsku
2. Rozwinął myśl aby ktoś cokolwiek zrozumiał.
baronturbina napisał/a:
Rozwinął myśl aby ktoś cokolwiek zrozumiał.
Patrząc (z bólem oczu) na jego wcześniejsze wpisy, podejrzewam, że to jest rozwinięcie.
35i napisał/a:
Patrząc (z bólem oczu) na jego wcześniejsze wpisy, podejrzewam, że to jest rozwinięcie.
K🤬a masz racje. Szkoda było moich 38’sekund żeby mu odpisać…
Czepiacie się. Przecież PKiN kiedyś nie stał tam gdzie stoi.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Czepiacie się. Przecież PKiN kiedyś nie stał tam gdzie stoi.
Juźwa masz browar bo większość użytkowników nie wie co to PKiN……..
To jest piękne w pociągach, że nie mają strefy zgniotu i są bezlitosne dla debili.
Zamiast sosować szlabany które ludzie i tak olewają powinni je całkowicie zlikwidować i zamontować w pociągach takie wielkie pługi.
pociągi by przejeżdżały z pełną prędkością i kasowały każdego debila co nie potrafi zwolnić i się rozejrzeć.
Parę rozsmarowanych samochodów by zrobiło lepszą kampanię niż te wszystkie obecne.
Zamiast sosować szlabany które ludzie i tak olewają powinni je całkowicie zlikwidować i zamontować w pociągach takie wielkie pługi.
pociągi by przejeżdżały z pełną prędkością i kasowały każdego debila co nie potrafi zwolnić i się rozejrzeć.
Parę rozsmarowanych samochodów by zrobiło lepszą kampanię niż te wszystkie obecne.
baronturbina napisał/a:
Juźwa masz browar bo większość użytkowników nie wie co to PKiN……..
Ja wiem, nawet uczęszczałem do mieszczącego się tam Pałacu Młodzieży. Do sekcji modelarskiej o wdzięcznej nazwie "Klub Śmigiełko".

Zbysław napisał/a:
Oraz do pomników JP2.