Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wasili666 2019-11-19, 7:14 37
Panowie w mundurach bardziej nap🤬leni od gości.

podpis użytkownika

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
bercisko 2019-11-19, 8:21 2
J🤬a pinda z zaskoczenia krzesłem po nerach?
Zgłoś
dżuma 2019-11-19, 9:45 2
A ta p🤬da na końcu co chciała zdziałać ?
Zgłoś
URAGE 2019-11-19, 10:25 5
@UP

A ta "p🤬da" pewnie chciała ululuać agresywnego i pijanego buchaja do snu, żeby p🤬deczki w mundrukach mogły zabrać go w końcu do łóżeczka. I jak dla mnie to prawidłowo, bo taki odłam najlepiej jest po prostu odj🤬. Tutaj nie ma miejsca na honor i mordobicie twarzą w twarz, jak patus rozp🤬ala wszystko dookoła i naj🤬emu załącza się nieśmiertelność.

Jakby ktokolwiek, bo na wszystkich to k🤬a widać liczyć nie można, nawet u Ruskich, przyj🤬 mu w ten pijany dzban, to straty byłyby o wiele mniejsze. Tak to nawet policija sra w gacie. C🤬j, że jej nie wyszło i jest beka, ale miała więcej jaj od całęj reszty. Wy zresztą zapewne tak samo stalibyście w kącie i tylko się gapili. Ja bym za to z przyjemnością przyp🤬olił patusowi krzesłem w łeb, związał i poczekał na policję, ale w Polsce to jeszcze się za to pójdzie siedzieć, gdzie u nich to policja by tylko podziękowała za pomoc sądząc po tym, co wnieśli swoją obecnością w tej sytuacji.
Zgłoś
EvilDog 2019-11-19, 11:41 3
Ruska policja się nie p🤬li w tańcu ^^
Zgłoś
Policeman 2019-11-19, 12:55 9
URAGE napisał/a:

@UP
A ta "p🤬da" pewnie chciała ululuać agresywnego i pijanego buchaja do snu, żeby p🤬deczki w mundrukach mogły zabrać go w końcu do łóżeczka. I jak dla mnie to prawidłowo, bo taki odłam najlepiej jest po prostu odj🤬. Tutaj nie ma miejsca na honor i mordobicie twarzą w twarz, jak patus rozp🤬ala wszystko dookoła i naj🤬emu załącza się nieśmiertelność.
Jakby ktokolwiek, bo na wszystkich to k🤬a widać liczyć nie można, nawet u Ruskich, przyj🤬 mu w ten pijany dzban, to straty byłyby o wiele mniejsze. Tak to nawet policija sra w gacie. C🤬j, że jej nie wyszło i jest beka, ale miała więcej jaj od całęj reszty. Wy zresztą zapewne tak samo stalibyście w kącie i tylko się gapili. Ja bym za to z przyjemnością przyp🤬olił patusowi krzesłem w łeb, związał i poczekał na policję, ale w Polsce to jeszcze się za to pójdzie siedzieć, gdzie u nich to policja by tylko podziękowała za pomoc sądząc po tym, co wnieśli swoją obecnością w tej sytuacji.

c🤬ja byś zrobił, schował byś się pod sukienkę rudej i pierwszy raz zobaczył c🤬kę poza odbiciem w lustrze
Zgłoś
mesjans 2019-11-19, 17:39 3
Ci policjanci chyba tak nawaleni że nie wiedzą po co przyszli na tę imprezę i czemu nie w garniturach.
Zgłoś
Makster_26 2019-11-19, 17:58
Jakim cudem to sie na główną dostało??
Zgłoś
kothletino 2019-11-19, 19:08
Widać, że ma wujka.
Zgłoś
Mr.ANALigator 2019-11-19, 19:21
w sume to c🤬j sie dzieje
Zgłoś
htp 2019-11-19, 19:24
Makster_26 napisał/a:

Jakim cudem to sie na główną dostało??

Już wyjaśniam:
Wystawiono 45 piw(a)
szczypekpn, jp79, Insperio, Lobo24, kcm, Wookie8854, cranberrypie, leitoml, Zygmundo, jasnygwint, advisorry, cakyper, Policeman, daviden, palililili, Qursa, kryzyspl, Pedros09, ThomassoBallaBalla, Andre1945, shawn90, klon598, źgój, Krysti@n, Karbit, Askup, werner510, Leonidasss, Kicosławek, mizerka4, paulufix, Presty, Legolas55555, makaronnnb, lukpogromca, Deme, juzef.jan, mam_racje, danielbiel1988, LesioO, szmeger, asys_91, Misiek_KRK, Mr.ANALigator, animal3
Zgłoś
URAGE 2019-11-19, 19:48 3
Policeman napisał/a:

c🤬ja byś zrobił, schował byś się pod sukienkę rudej i pierwszy raz zobaczył c🤬kę poza odbiciem w lustrze

"Chyba ty."

Żarciki na sadolu - standard, pocisnąć komuś dla łątwych piwek. Jednak nie znasz mnie wcale i uwierz mi, chciałbyś, żebym to ja przechodził obok, jakbyś potrzebował pomocy. Nie jestem bohaterem, żeby rzucać się sam na trzech, ale takiego tępego c🤬ja odj🤬bym bez zastanowienia waląc zza pleców. Jak ostatnia p🤬da, ale jednak w słusznej sprawie.
Zgłoś
regrantho 2019-11-19, 22:32
Wyobraźcie teraz sobie że to na trzeźwo ruskie robią
Zgłoś
AntyMuslim 2019-11-20, 9:05
Hahaha o sk🤬esyn
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie