Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:38
Driver19cm 2025-09-27, 21:45 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-09-27, 21:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
saves 2025-09-27, 23:26 2
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-09-27, 23:50 2
Zgłoś
duck_you_too 2025-09-28, 2:04 1
Tomilidżons1984 napisał/a:

Zwykły agresywny, debil w dodatku przeklina

Dobrze chop gada. Większość z tych telerankowiczów od playstation survival zna tylko z minecrafta
Zgłoś
Fx12 2025-09-28, 9:38 1
Gdzieś można kupić bilety na stand-up tego Pana ?
Zgłoś
parapsychol 2025-09-28, 10:12 3
swego czsu mialem szkolenie w zandarmerli i w czasie wojny jest tak:
blokada granicy nikt nie wyjedzie chyba ze ma wujka posla itd.
a to ze ukr akurat do nas wjechali to tylko gest wladz ukr i naszych wiadomo tania sila robocza.
Zgłoś
Driver19cm 2025-09-28, 11:18 2
Fx12 napisał/a:

Gdzieś można kupić bilety na stand-up tego Pana ?

U mnie. 50 dyszek za bilet. Podać Ci konto?
Zgłoś
takamahi 2025-09-28, 17:25
Zgłoś
CzerstWybut 2025-09-28, 19:40
takamahi napisał/a:

Bo przygotować to się trzeba z głową. Plecak ucieczkowy dla każdego członka rodziny, rowery z sakwami ewentualnie lekką przyczepką, tabsy do oczyszczania wody/słomki życia, nie masz pukawki, to łuk i proca, na zdziczałe zwierzaki i bandziorów gorszego sortu. Dron najlepiej z kamerą na podczerwień żeby wykryć kogo i gdzie masz przed sobą i przejście graniczne do niczego nie jest ci potrzebne.

Ok,ok to opisz nam dokąd chcesz uciec i ile chcesz tam siedzieć
Zgłoś
takamahi 2025-09-28, 22:33
CzerstWybut napisał/a:

Ok,ok to opisz nam dokąd chcesz uciec i ile chcesz tam siedzieć

Jeżeli chodzi o to "ile", to mam na szczęście taki komfort, że finansowo jestem na tyle zabezpieczony, że w zasadzie ile będę chciał. W razie jak by jednak fakap był konkretny i dostępu do środków finansowych by nie było, a to co miałbym przy sobie, niefortunnie bym stracił, to zadbałem też o to aby mieć w ręku fach a w głowie wiedzę która pozwoli mi znaleźć zajęcie i jakoś przeżyć.

A jeżeli chodzi o "gdzie", to musiałbym być głupi żeby to pisać, to "gdzie", to w takich sytuacjach jest kolego najcenniejsza informacja która w razie sytuacji naprawdę kryzysowej może przesądzić o twoim życiu lub śmierci.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-09-29, 0:42
Zgłoś
takamahi 2025-09-29, 6:12
pSTANLEY napisał/a:

Dobrze że ty jeden jesteś mądry a wszyscy inni są głupi

Ty na pewno jesteś taki jak napisałeś, co do innych widzę że nadinterpretacja to sport powszechny na sadolu.
Nigdzie nie pisałem że będę w kraju, widzę że z czytaniem ze zrozumieniem coś nie halo.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-09-29, 7:00
takamahi napisał/a:

Ty na pewno jesteś taki jak napisałeś, co do innych widzę że nadinterpretacja to sport powszechny na sadolu.
Nigdzie nie pisałem że będę w kraju, widzę że z czytaniem ze zrozumieniem coś nie halo.

Już w poprzednich postach masz wyjaśnione jak marne szanse będziesz miał na opuszczenie kraju więc jeśli ktoś tu nie rozumie słowa pisanego to jesteś nim ty. No chyba że jesteś naprawdę majętny, ale wtedy nie wspominałbyś fachu jako ewentualnej opcji pozwalającej ci przetrwać. Fantazjuj sobie dalej królu świata. Życzę tobie i nam wszystkim żeby jednak rzeczywistość nie zweryfikowała twojego sprytu i przedsiębiorczości.
Zgłoś
takamahi 2025-09-29, 7:17
pSTANLEY napisał/a:

Już w poprzednich postach masz wyjaśnione jak marne szanse będziesz miał na opuszczenie kraju więc jeśli ktoś tu nie rozumie słowa pisanego to jesteś nim ty.

Jestem gotowy żeby wykorzystać te swoje "marne szanse", ty sobie możesz tu siedzieć i wierzyć we wszystko co jest napisane na sadolu, nikt ci nie broni.

Dodatkowo pomyśl, teraz pomimo płotu na granicy z białorusią, wzmożonych patroli SG, trochę śmiecia przez granicę do nas niestety przepływa.
Pomimo obecności jakichś wojsk NATO u nas, konkretnych wydatków na zbrojenia, wiedzy o tym jak wygląda sytuacja na naszej wschodniej granicy, wlatują do nas wrogie drony. I to wszystko w czasie pokoju, czasie, kiedy SG, terytorialsi i regularne wojsko nie mają, poza pilnowaniem granicy wschodniej, wiele do roboty.
Czy naprawdę uważasz, że w razie gdybyśmy zostali zaatakowani na wschodzie i koncentracja sił miała by miejsce właśnie tam + koncentracja posiłków dość blisko linii frontu, powiedzmy w centrum kraju, nasza zachodnia i południowa granica będzie szczelna na całej długości?

pSTANLEY napisał/a:

No chyba że jesteś naprawdę majętny, ale wtedy nie wspominałbyś fachu jako ewentualnej opcji pozwalającej ci przetrwać.

Majątek rzecz nabyta, można go stracić lub można nie mieć do niego dostępu, po to właśnie jest "fach w ręku" jak ktoś tego nie rozumie, nieważne czy jest majętny czy nie, jest po prostu głupi.

pSTANLEY napisał/a:

Życzę tobie i nam wszystkim żeby jednak rzeczywistość nie zweryfikowała twojego sprytu i przedsiębiorczości.

Według mnie to jedyna sensowna rzecz jaką do tej pory w tej naszej dyskusji napisałeś. I również tego ci życzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem