Hanka się w grobie przewraca.
DMT
2017-07-25, 6:38
Odszedł w asyście kartonowego konfetti
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Konto usunięte
2017-07-25, 7:37
karetka w 9 minut, nieźle
A do skupu pewnie pozostało z 50 metrów.
gdyby nie wiózł kartonów to by przeżył
up wlasnie, ze przezyl bo kartony zlagodzily uderzenie;d
Konto usunięte
2017-07-25, 17:34
pszypomniało mi sie jak z 15 lat temu 3 dni znosilismy kartony do podobnego budynku jak ten pszestanek a nawet troche wiekszy i był zamknienty bez okien i dżwi na odludziu i daleko od drzew. kartonów nazbieralismy mnustwo!!!! wieczorem sie podpalilo, k🤬a ogień siengał chmur przes te okna

takie tam szczeniackie łobuzowanie
Rozumiem że ten z osobówki śmierć na miejscu?
Buchnął jak Hanka w te kartony :<
8 minut karetka - c🤬jowy dojazd panie
Koleś nawet nie hamował. Pogarda dla ludzkiego życia! Niektórzy to mylą klakson z hamulcem
scenka jak z Cartoon Network
Konto usunięte
2017-07-26, 1:38
myszkamiki69 napisał/a:
pszypomniało mi sie jak z 15 lat temu 3 dni znosilismy kartony do podobnego budynku jak ten pszestanek a nawet troche wiekszy i był zamknienty bez okien i dżwi na odludziu i daleko od drzew. kartonów nazbieralismy mnustwo!!!! wieczorem sie podpalilo, k🤬a ogień siengał chmur przes te okna
To jak to było Andersenie były tam te okna czy nie bo się pogubiłeś w zeznaniach.
myszkamiki69 napisał/a:
widać wagarowałeś (czyt. szczeniacko łobuzowałeś) jak była gramatyka w podstawówce
O to chyba Ukraina, bo karetka która jeździła po Polsce, którą wcześniej dostaliśmy od Niemcuf, tam zajechała...