Albo zamilcz albo sprecyzuj co masz na myśli.
Oświeć mnie, skoro jestem tak głupi.
W przeciwnym wypadku twoje posty nie miałyby sensu. choć prawdopodobnie taki mają cel...
Może jak zostanie to dla ciebie zagadką to skłoni cie to do myślenia

Może jak zostanie to dla ciebie zagadką to skłoni cie to do myślenia
Mnie na pewno, tylko szkoda, że ty się nie wysilasz.

Slonx i Javen macie problemy z zrozumieniem tego co napisał Bloodwar. On nie broni złodzieja tylko pokazuje jak polskie prawo potraktowałoby pracownika stacji. Pisze o tym samym co ty Slonx w swoim wywodzie -_-
Ależ ja nigdzie nie szykanowałem Bloodwar'a. Napisałem tylko... zresztą wiesz, co napisałem. Jest na to społeczne przyzwolenie, co pokazują badania odnośnie kary śmierci dla morderców, a co dopiero zabicia w obronie koniecznej. Gdyby społeczeństwo na to nie pozwalało, zaraz któraś partia by chciała budować sobie w ten sposób elektorat i być może ktoś by się tym zechciał zająć. Nie napisałem, że "Bloodwar, ty złodzieju, mendo itp." bo nie to miałem na myśli, a że takie można odnieść wrażenie to sorry, czasem tak bywa, jednak jeszcze raz powtórzę, nie to było moim celem.

Slonx i Javen macie problemy z zrozumieniem tego co napisał Bloodwar. On nie broni złodzieja tylko pokazuje jak polskie prawo potraktowałoby pracownika stacji. Pisze o tym samym co ty Slonx w swoim wywodzie -_-
Ja także popieram to, co napisał Bloodwar. Prześledź wiadomości oraz postawione piwa.
do
slonx
i JAven

Nikt w tym temacie nie bronił złodziei tylko wy tego nie skumaliście o to chodziło przynajmniej mi teraz nie próbuj się tłumaczyć odsyłasz gościa do szkoły sam nie potrafiąc ze zrozumieniem przeczytać tego co napisał (bloodwar)dziękuje dobranoc
do
slonx
i JAven
Slonx bardziej szczegółowo napisał o tym, o czym dość ironicznie napisał Bloodwar. Ty napisałeś "

Zresztą widzę, że Slonx mnie uprzedził i wyjaśnił o co chodzi, w pełni popieram.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie