Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:25
🔥 Hobby - teraz popularne
Frank Drebin 2012-05-08, 17:25
Javen napisał/a:

Albo zamilcz albo sprecyzuj co masz na myśli.
Oświeć mnie, skoro jestem tak głupi.
W przeciwnym wypadku twoje posty nie miałyby sensu. choć prawdopodobnie taki mają cel...

Może jak zostanie to dla ciebie zagadką to skłoni cie to do myślenia
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 17:28
Frank Drebin napisał/a:

Może jak zostanie to dla ciebie zagadką to skłoni cie to do myślenia

Mnie na pewno, tylko szkoda, że ty się nie wysilasz.
Zgłoś
adiemus36 2012-05-08, 17:29
No więc, tego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 17:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 17:44 8
Slonx i Javen macie problemy z zrozumieniem tego co napisał Bloodwar. On nie broni złodzieja tylko pokazuje jak polskie prawo potraktowałoby pracownika stacji. Pisze o tym samym co ty Slonx w swoim wywodzie -_-
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 17:47 1
LuxOFF napisał/a:

Slonx i Javen macie problemy z zrozumieniem tego co napisał Bloodwar. On nie broni złodzieja tylko pokazuje jak polskie prawo potraktowałoby pracownika stacji. Pisze o tym samym co ty Slonx w swoim wywodzie -_-

Ależ ja nigdzie nie szykanowałem Bloodwar'a. Napisałem tylko... zresztą wiesz, co napisałem. Jest na to społeczne przyzwolenie, co pokazują badania odnośnie kary śmierci dla morderców, a co dopiero zabicia w obronie koniecznej. Gdyby społeczeństwo na to nie pozwalało, zaraz któraś partia by chciała budować sobie w ten sposób elektorat i być może ktoś by się tym zechciał zająć. Nie napisałem, że "Bloodwar, ty złodzieju, mendo itp." bo nie to miałem na myśli, a że takie można odnieść wrażenie to sorry, czasem tak bywa, jednak jeszcze raz powtórzę, nie to było moim celem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 17:49 1
LuxOFF napisał/a:

Ja także popieram to, co napisał Bloodwar. Prześledź wiadomości oraz postawione piwa.
Zgłoś
Frank Drebin 2012-05-08, 17:55
Nikt w tym temacie nie bronił złodziei tylko wy tego nie skumaliście o to chodziło przynajmniej mi teraz nie próbuj się tłumaczyć odsyłasz gościa do szkoły sam nie potrafiąc ze zrozumieniem przeczytać tego co napisał (bloodwar)dziękuje dobranoc

do
slonx

i JAven
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 18:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 18:00 1
Frank Drebin napisał/a:

Nikt w tym temacie nie bronił złodziei tylko wy tego nie skumaliście o to chodziło przynajmniej mi teraz nie próbuj się tłumaczyć odsyłasz gościa do szkoły sam nie potrafiąc ze zrozumieniem przeczytać tego co napisał (bloodwar)dziękuje dobranoc

do
slonx

i JAven

Slonx bardziej szczegółowo napisał o tym, o czym dość ironicznie napisał Bloodwar. Ty napisałeś " " co świadczyło o tym, że uważasz wpis Slonxa za niedorzeczny. Więc to ty coś dzisiaj ciężko rozumujesz.

Zresztą widzę, że Slonx mnie uprzedził i wyjaśnił o co chodzi, w pełni popieram.
Zgłoś
szachu44 2012-05-08, 19:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 19:14 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-08, 23:35
no nie fajne, w sumie gowniane.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-09, 0:48 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 14:07
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem