podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

W normalnym kraju, gdyby ktoś porwał się na moje mienie, powinienem mieć prawo go zastrzelić. Kiedy stosowano takie rozwiązania, cywilizacja się rozwijała, teraz się od tego odchodzi, więc lenie, złodzieje i k🤬y się rozmnażają i wadliwe geny przenoszą dalej.
@bloodwar - No wspaniale, o to, co robi w dzisiejszych czasach system edukacji i bezstresowe wychowanie z ludźmi. Żal im jest k***a złodzieja. ZŁODZIEJA.

Nie zdołałeś przetworzyć tekstu? Za długi jak na ciebie?
@bloodwar - No wspaniale, o to, co robi w dzisiejszych czasach system edukacji i bezstresowe wychowanie z ludźmi. Żal im jest k🤬a złodzieja. ZŁODZIEJA.
W normalnym kraju, gdyby ktoś porwał się na moje mienie, powinienem mieć prawo go zastrzelić. Kiedy stosowano takie rozwiązania, cywilizacja się rozwijała, teraz się od tego odchodzi, więc lenie, złodzieje i k🤬y się rozmnażają i wadliwe geny przenoszą dalej.
Nie zdołałeś przetworzyć tekstu? Za długi jak na ciebie?
Wy chyba obaj z tej samej lawki ohapu jestescie.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Wy chyba obaj z tej samej lawki ohapu jestescie.
Rozwiń swoją genialną myśl.

@up
Chodzi o to że jesteście kretynami
Do czego pijesz? Poczułeś się urażony po przeczytaniu, że "lenie, złodzieje i k🤬y się rozmnażają i wadliwe geny przenoszą dalej"?

@up Javen
hhaah ty naprawdę jesteś taki tępy?
Albo zamilcz albo sprecyzuj co masz na myśli.
Oświeć mnie, skoro jestem tak głupi.
W przeciwnym wypadku twoje posty nie miałyby sensu. choć prawdopodobnie taki mają cel...