📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo mądra metoda.
Sztuka się nazywa.
Kto był w Ludowym Wojsku Polskim to zna. Kto był w nieludowym też...
Sztuka się nazywa.
Kto był w Ludowym Wojsku Polskim to zna. Kto był w nieludowym też...

Lekarze nie bez powodu noszą pełne kombinezony z kapturami szczelnie okrywającymi uszy, ściśle przylegające okulary i maski zmieniane co 2-3 godziny a swołocz niech sobie chodzi w maseczkach z nadzieją, że dziurki w bawełnie wielkości 0,1 mm uchronią ich przed wirusem wielkości 200 nm a uszy i oczy będzie chronić żarliwa modlitwa
Huherko napisał/a:
Koszt dwóch profesjonalnych maseczek z filtrem to koszt około 20 złotych, nie trzeba ich prać, wystarczy filtr zalać wrzątkiem i wysuszyć ... jeżeli 20 zł to dla Ciebie drogo, to weź zrób postanowienie i jednego dnia nie kup sobie Czesterfildów i 2 VIPów z Biedry i już będziesz mieć zaoszczędzone na 2 maseczki
Profesjonalna maseczka około 10 zł? Chyba profesjonalnej maseczki nie widziałeś nigdy na oczy.
A ten cały nakaz noszenia maseczek jest i tak bez sensu. Niech noszą tylko Ci co kaszlają i są chorzy, a nie każdy. Dużo starszych osób chodzi w tej samej maseczce pare dni, nawet jej nie myje. Tylko po to żeby mandatu nie dostać. To jest dopiero niebezpieczne dla ich zdrowia.
murat111 napisał/a:
A jak będzie nakaz dawania dupy staremu to będziesz nastawiał poślady z przyjemności czy z obowiązku??
On staremu daje dupy bez nakazu...
Moca172 napisał/a:
Profesjonalna maseczka około 10 zł? Chyba profesjonalnej maseczki nie widziałeś nigdy na oczy.
Ja mówię o maseczce, nie o kombinezonie z aktywnymi filtrami węglowymi i innymi technobajerami - po prostu maseczka z filtrem, starczy.
Moca172 napisał/a:
Niech noszą tylko Ci co kaszlają i są chorzy, a nie każdy. .
No właśnie ponoć to gówno tak nie działa - możesz nie kaszleć a i tak jesteś chory i zarażasz tych, którzy tak samo myślą.
Moca172 napisał/a:
Dużo starszych osób chodzi w tej samej maseczce pare dni, nawet jej nie myje. Tylko po to żeby mandatu nie dostać. To jest dopiero niebezpieczne dla ich zdrowia.
To to nie jest wina ani maseczki, ani jakichś durnych przepisów tylko wina samych użytkowników, takich co np maseczki noszą na brodzie a nie na mordzie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie