Dobrze że pale te ustawowe 10m od przystanku,więc nic mi nie grozi tylko raczek.

fajne, szkoda że ustawiane...ale i tak plus za chęć i próbę wniesienia czegoś śmiesznego i pożytecznego w tym smutnym jak p🤬da świecie.

ale sp🤬alał ! juz wiem po co oni maja zawsze te czapki tak do góru...
bo to ich spoiler!
Ba Dum Tss
bo to ich spoiler!
Ba Dum Tss

zdałoby się tak jeździć po całej Polsce i brutalnie uświadamiać tych egoistycznych palaczy
na miejscu tego typa, bym wyśmial was i jak byscie sie pruli oklepal, dlaczego? bo po pierwsze nie wasza j🤬a sprawa a po drogie nikt przy nich nie stal i nikomu to raczej nie przeszkadzalo.
ps. gdyby tam bylo naj🤬e i kazdy by stal na sobie to wtedy spoko, ale to juz bym Flamethrower ich nap🤬lal! :]
ps. gdyby tam bylo naj🤬e i kazdy by stal na sobie to wtedy spoko, ale to juz bym Flamethrower ich nap🤬lal! :]

co się swoich mord wstydzicie jedni kaptury okulary inni za pedalskie pandy przebrani:) kręcicie super produkcje to ujawnijcie mordy będzie wiadomo komu ryj oklepać jak jakaś panda mnie napadnie z gaśnicą;D

@momunentum
Moze nikt przy nic nie stal-bo k🤬a palili?! wk🤬ia mnie jak ide za kims a ten mi dmuchnie w ryj fajka...no ja p🤬le! zajebac to za malo!
Moze nikt przy nic nie stal-bo k🤬a palili?! wk🤬ia mnie jak ide za kims a ten mi dmuchnie w ryj fajka...no ja p🤬le! zajebac to za malo!
kieleckie śmiecie, gdzieście k🤬y byli, jak z ziomem na przystanku fajki my jarali
I poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę...

podpis użytkownika
Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.I poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę...

wk🤬iają mnie ludzie którzy na przystankach palą, raz szmata mi rękawiczkę w tłoku przypaliła to wyrwałem jej tego fajka i o morde jej zgasiłem
tak po sadolowu

kuropatwa121 napisał/a:
wk🤬iają mnie ludzie którzy na przystankach palą, raz szmata mi rękawiczkę w tłoku przypaliła to wyrwałem jej tego fajka i o morde jej zgasiłem
tak po sadolowu
A potem zadzwonił budzik i słodki głos mamy: Wstawaj słonko już czas do szkoły...
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Ehhh dzieciaki na stoku przy Sikorskiego się bawią i bawią... Ustawiane, kamerą operator trzęsie jakby miał gołą klatę przy minus 20 stopniach a scenariusz c🤬jowy. Mimo iż cel szczytny to piwa nie będzie.