Pani ekspert która uratuje nasze dzieci od narkomani
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oblała egzamin z programu klas gimnazjalnych
To pewnie wysokiej klasy fachowiec, magister po Szkle Detektywów prowadzonej przez zakonnice i księży (specjalistów od lizania stawu kolanowego).
5 lat praktyki w seminarium. Doświadczenie w pracy z trudną młodzieżą, kolejne 3 lata w ośrodku zajmującym się detoksykacją, deratyzacją i kolonoskopią wykonywaną przy użyciu zaawansowanych technik ręcznych i bez wspomagania narzędziowego.
Wie, co mówi. Wstrzykiwała to sobie na zajęciach praktycznych i wygląda na to, że jeszcze ją trzyma.
Ma szansę na etacik u ojca derechtora!
konto usunięte
2012-09-27, 13:46
LOL .. dzieciaki w gimnazjum jedza acodin a nie metamfetamine
Moja wypowiedź może czyć tylko jedna: "HAHAHAHAHAHAHA"
Gimnazjalista ma większe pojęcia o dragach niż ta Panna.
konto usunięte
2012-09-27, 14:58
poprosee tabletke
poturlam sam
konto usunięte
2012-09-27, 15:11
Gigerr napisał/a:
czyć
Skąd Ty wziąłeś to słowo ?????
hehe. Na mazurach w żelu sprzedają i się nie wciąga tylko wciera.
konto usunięte
2012-09-27, 15:56
konto usunięte
2012-09-27, 15:56
ja tam się nie śmieje bo nie wiem jak to się bierze
konto usunięte
2012-09-27, 16:00
Zajebisty Ekspert....... mówi o "Metaamfetaminie" bo jak przypuszczam w Bogatyni "tabletki" tego czegoś produkują na jakiejś Mecie
przecież najbardziej popularnymi dragami są marysia i tabletki na kaszel... nie wiem kto ją uczył zawodu : P
Za czasów mojej młodości najgorszymi narkotykami były Vibovit i oranżadka w proszku, oczywiście lizane z brudnej dłoni.
konto usunięte
2012-09-27, 16:27
Dlaczego sprawami społecznymi zajmują się ludzie oderwani od tego społeczeństwa?