Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sethemar 2012-09-27, 13:26 1
Oblała egzamin z programu klas gimnazjalnych
Zgłoś
BrunerOvned 2012-09-27, 13:32 53
To pewnie wysokiej klasy fachowiec, magister po Szkle Detektywów prowadzonej przez zakonnice i księży (specjalistów od lizania stawu kolanowego).
5 lat praktyki w seminarium. Doświadczenie w pracy z trudną młodzieżą, kolejne 3 lata w ośrodku zajmującym się detoksykacją, deratyzacją i kolonoskopią wykonywaną przy użyciu zaawansowanych technik ręcznych i bez wspomagania narzędziowego.
Wie, co mówi. Wstrzykiwała to sobie na zajęciach praktycznych i wygląda na to, że jeszcze ją trzyma.
Ma szansę na etacik u ojca derechtora!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 13:46
LOL .. dzieciaki w gimnazjum jedza acodin a nie metamfetamine
Zgłoś
Gigerr 2012-09-27, 13:59 22
Moja wypowiedź może czyć tylko jedna: "HAHAHAHAHAHAHA"
Gimnazjalista ma większe pojęcia o dragach niż ta Panna.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 14:58
poprosee tabletke

poturlam sam
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 15:11 1
Gigerr napisał/a:

czyć

Skąd Ty wziąłeś to słowo ?????
Zgłoś
bioweapon 2012-09-27, 15:31 29
hehe. Na mazurach w żelu sprzedają i się nie wciąga tylko wciera.
Zgłoś
Emtecc 2012-09-27, 15:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 15:56 29

jestem zawiedziony.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 15:56 2
ja tam się nie śmieje bo nie wiem jak to się bierze
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 16:00
Zajebisty Ekspert....... mówi o "Metaamfetaminie" bo jak przypuszczam w Bogatyni "tabletki" tego czegoś produkują na jakiejś Mecie
Zgłoś
dth 2012-09-27, 16:17
przecież najbardziej popularnymi dragami są marysia i tabletki na kaszel... nie wiem kto ją uczył zawodu : P
Zgłoś
FunkyKoval 2012-09-27, 16:24
Za czasów mojej młodości najgorszymi narkotykami były Vibovit i oranżadka w proszku, oczywiście lizane z brudnej dłoni.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 16:27 11
Dlaczego sprawami społecznymi zajmują się ludzie oderwani od tego społeczeństwa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem