za obrazę i naśmiewanie się z świętych leżących na wawelu
To Jarka loszka Jarosława z DNA kota.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
mnnie też
kumpel mi na imprezie pokazał - płakałem, chciałem wrzucić z rana i tu c🤬j :/
a do Michała jeszcze dzisiaj zawitają Panowie Sam Wiesz Skąd (czyt. PiSs)
-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]
kumpel mi na imprezie pokazał - płakałem, chciałem wrzucić z rana i tu c🤬j :/
a do Michała jeszcze dzisiaj zawitają Panowie Sam Wiesz Skąd (czyt. PiSs)
podpis użytkownika
sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

trzeba miec naj🤬e równo żeby widzieć w tej babci kaczora
Lepszy nic niż rydz.."
podpis użytkownika
"Matka ćpie, że wiesz?Lepszy nic niż rydz.."
A czy to nie jest ten tajemniczy zaginiony trzeci bliźniak?
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

Byli bracia Wachowscy, którzy stali się siostrami, teraz kolej na Kaczyńskich, co tu się dzieje

Shady_7 napisał/a:
za obrazę i naśmiewanie się z świętych leżących na wawelu
Przepraszam bardzo, co k🤬a? Pierwsze co mi przyszło do głowy, to pytanie za co 400 piw, ale nie leżało w kontekście. No ale teraz wiadomo. Jacy święci? A co do sprawy z wawelem to szkoda słów.

@up
Przecież ten komentarz miał jeszcze dorzucić do pieca, przy okazji wyśmiewając maksymalnie kilku obrażonych pisowców, którzy odruchowo kliknęli w obronie swoich "świętości". Chyba poza wariatami nikt nie jest tak głupi, żeby nazywać tych ludzi na Wawelu świętymi, a tu poparcie wyraziło kilkadziesiąt osób, którzy zrozumieli ironię.
Jeśli się mylę to bardzo mi przykro i proszę szanowną administrację o wylanie piwa ode mnie do kibla.
Przecież ten komentarz miał jeszcze dorzucić do pieca, przy okazji wyśmiewając maksymalnie kilku obrażonych pisowców, którzy odruchowo kliknęli w obronie swoich "świętości". Chyba poza wariatami nikt nie jest tak głupi, żeby nazywać tych ludzi na Wawelu świętymi, a tu poparcie wyraziło kilkadziesiąt osób, którzy zrozumieli ironię.
Jeśli się mylę to bardzo mi przykro i proszę szanowną administrację o wylanie piwa ode mnie do kibla.