Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HariDee 2013-10-18, 20:06
Wypuscic kobiete z kuchni..
Zgłoś
zonk 2013-10-18, 20:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 20:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 20:25
macie link do tej aukcji?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 20:33 4
na stronce już zapowiedziała licytację...... teraz pewnie odwoła. Myślę że czas narobić i rosiać w necie memy z jej udziałem.

Zgłoś
maksym_gorki 2013-10-18, 20:38
@up
"rowerek trójkołowy DZIECINNY", dziecinny, pani Komornik?
Zgłoś
Apakalolo 2013-10-18, 20:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 20:59 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 21:00
"Myślę że czas narobić i rosiać w necie memy z jej udziałem. " Jestem za!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 21:14 2
Taaak... odnosnie pudla najnowsza okladka jakiegos tam brukowca z zona Donalda to sama kwintesencja zycia w tym kraju:/
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 21:58
rowerki albo kocyk
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 23:31 1
Komornik nie wyskoczył jak diabełek z pudełka, bez uprzedzenia, do niewinnych. Państwo rodzice sami musieli coś sobie nasrać i nie załatwić tego sensownie.

A a te "6 rowerków, hulajnogę i huśtawkę" jakoś było?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-19, 1:00 3
Trzeba być kretynem, aby sądzić, że komornik sobie sam wybiera dłużnika do, którego udaje się przeprowadzić egzekucję z majątku. Komornik dostaje tytuł wykonawczy i zabiera się do pracy. Ciekawe jak wy będąc wierzycielami odpuścilibyście swoją kasę.

Cwaniaczki robią nagonkę i liczą na to, że łatwo się wybronią. Winę ponoszą tutaj rodzice. To oni odebrali dzieciom te zabawki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-19, 1:01 1
Ciekawe dlaczego nie zmodernizują instytucji komornika na wzór zachodni, gdzie komornik nie wypie*dala ludzi od tak na ulicę i nie wyprzedaje ich całego majątku, tylko szuka rozwiązania jak im pomóc rozwiązać te problemy finansowe. Np. ogarnąć jakąś dodatkową pracę czy cokolwiek innego. No ale w sumie tak jest chyba łatwiej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-19, 9:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem