👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie marynowane grzybki czy słoik kiszonych sam bym wyniósł, a komornikiem nie jestem.

Jęczycie jakby to były wasze rowerki
W przedszkolu kradli wam zabaweczki i stąd ten bulwers?

kkndkkndkknd napisał/a:
Na prawdę bardziej opłaca się Waszym zdaniem utrzymywać takiego komornika czy odpuścić kilka złotych długu?
Ciekawe czy tak byś pisał jakby Tobie ktoś wisiał 100k, a dłużnik prawnie nie posiadał majątku bo przecież wszystko brata, siostry, mamy, ciotki, wujka, a "Ja panie władzo nie posiadam nic" to wtedy komornik zabiera co może. Tym razem fakt medialnie wyszło to fatalnie, ale widać że komuś zależało żeby tak to wyszło, więc wcale bez winy druga strona też nie jest.
Druga sprawa to wcale nie muszą być długi za chwilówki a np wieloletnie miganie się od płacenia alimentów, poprzedni komornik nie potrafił nic ściągnąć teraz przyszedł nowy i zabrał się za bagienko, to żeby go uciszyć cwaniaki ganiają po telewizji/gazetach byleby komornika zniechęcić.
Jak na majątek wchodzi komornik to dłużnikiem w 90% jest lepszy cwaniak i to wcale nie taki biedny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie