Czym uraziła ne🤬da. Seattle
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
J🤬a czarna szmaciana małpa odjabać kurę na miejscu
J🤬a czarna szmaciana małpa odjabać k🤬ę na miejscu
Reparacje jeszcze dostanie.
To tylko potomek czarnych niewolników podał jej but do całowania. Może nieco zbyt szybko podał, ale śpieszył się po prostu.
żmij
2023-08-07, 20:36
Za coś takiego powinno się go uśpić zastrzykiem z domestosu.
ciekawe czy da się up🤬lić nogę widelcem, myślę że byłby idealnym obiektem doświadczalnym

takim widelczykiem do tortu
konto usunięte
2023-08-07, 20:42
To nagranie jest stare jak Twoja stara
Ale dzięki za wrzute
Z miejsca do przerobienia na obornik do kwiatków.
Może i stare. Ale fakty są takie że na 100 takich przypadków 100 to murzyny. Tutaj nic nie pomoże. Jedyna szansa to pozbyć się robaka.
Żeby tak każdy lewak wyłapał od małpy kopa w mordę, to by jeszcze była jakaś sprawiedliwość kosmiczna. Karma i takie tam. Ale gdy normalni ludzie ulegają ubogaceniu kulturowemu, to już c🤬j jasny mnie strzela.
konto usunięte
2023-08-07, 21:48
Spokooojnie. Wejdźcie Sobie na stronkę Policji z poszukiwanymi w tym kraju. Poczytajcie nazwiska, potem komentujcie
wypuścili je z klatek teraz ani myślą o utylizacji , to maja na co sobie zasłużyli
SizzleMyDizzle napisał/a:
ciekawe czy da się up🤬lić nogę widelcem, myślę że byłby idealnym obiektem doświadczalnym takim widelczykiem do tortu
Łyżeczka da się widziałem w happy tree friends jak se łosiu uj🤬 ale nie ta co trzeba
Babę powinni oskarżyć za uszkodzenie kolesiowi buta, wiecie jak trudno wywabić z niego krew?? że o wbitych zębach w materiał nie wspomnę
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
figgin napisał/a:
Spokooojnie. Wejdźcie Sobie na stronkę Policji z poszukiwanymi w tym kraju. Poczytajcie nazwiska, potem komentujcie
Kurde faktycznie obcokrajowcy wyparli naszych nawet z tutejszych listów gończych. Co by pomyślał lewak, co by pomyślał lewak... WIEM! To przejaw rasizmu, faszyzmu (i jeszcze kilka słów, których znaczenia żaden lewak nie zna), bo pewnie Polaków nasza polska policja nie szuka, tylko się uwzięli na przybyszów.