Wchodzi rusek do baru "U Pani Mai". Siada przy stoliku, otwiera menu jednocześnie obserwując klientów podchodzących do lady. Pierwsza podchodzi kobieta, zamawia kawę, i otrzymując ją po chwili, mówi:
- Dziękuję Pani Maju.
Rusek trochę zdezorientowany patrzy na dalszy przebieg akcji. Drugi podchodzi mężczyzna, zamawia piwo, po chwili dostał o co prosił mówiąc:
- Dziękuję Pani Maju.
Rusek w końcu nie wytrzymał, więc podchodzi do lady i mówi:
- A ja nic🤬ja nie panimaju.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-30, 14:39
Lepsze znam (ponoć autentyk) w czasach głębokiej pierestrojki złapali babkę na granicy wschodniej (Polkę) jako że nie miałą papierów i nie mogli się dogadać wpisali jej w papiery deportacyjne dane z jedynego dokumentu jaki miłą przy sobi.
Anna Liza Moczu
konto usunięte
2014-01-30, 18:20
Nie panimaju (ros.) - nie rozumiem
Kaef
2014-01-30, 19:49
Słabe jak Najman w ringu...
Bystre jak woda w klozecie
konto usunięte
2014-01-30, 20:25
To musi być bardzo stary żart. Moi rodzice mniej więcej takie żarty opowiadali jak byłem podlotkiem.
I takie coś trafia na główną ? ... dobre....
konto usunięte
2014-01-30, 20:31
konto usunięte
2014-01-30, 20:54
ale tępa c hołota nikt nie czyta komentarzy
nie osrajcie się tym moczem lamy ile można wałkować temat