Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rattt 2021-07-18, 13:55 5
Nie wiem czy się do garów nadaje. Czy to tylko jednofunkcyjna zmywarka.
Zgłoś
silesian171 2021-07-18, 14:11 1
Ja bym jej ani do garów ani do zmywania nie używał.
Wyspecjalizował bym ją w innych czynnościach domowych.
Zgłoś
Kriski 2021-07-18, 14:20 11
Bez bimbałów to taka trochę nie ona.
Zgłoś
jjjkkkfff 2021-07-18, 14:21
Ona ćwiczy mięsień mózgowy!! Raczej działa bo po takim czymś będzie bardziej uważała.
Zgłoś
0700zglossie 2021-07-18, 14:42 128
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Autor 2021-07-18, 15:24 45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krzysztof_Elbląg 2021-07-18, 15:27 22
Zgłoś
Czerstwy 2021-07-18, 15:45 13
Zgłoś
Halman 2021-07-18, 15:57 10
Zgłoś
~DMT 2021-07-18, 16:09 12
Halman napisał/a:

wniosek odrzucony.

Odrzucam, odrzucenie wniosku. Wniosek podtrzymany...

Zgłoś
Isakpm 2021-07-18, 16:13 1
Ani cyca ani dupy ,w tych czasach to pewnie jakis ttans..

Ani cyca ani dupy ,w tych czasach to pewnie jakis trans..
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-18, 16:16 9
Zgłoś
Halman 2021-07-18, 16:17 1
DMT napisał/a:

Odrzucam, odrzucenie wniosku. Wniosek podtrzymany...

chcecie wyrwać ten piękny umysł?
Zgłoś
35i 2021-07-18, 16:29 1
Halman napisał/a:

chcecie wyrwać ten piękny umysł?

Wreszcie mamy nasz własny, sadolowy reality show "Rolnik z Elbląga". No może niekoniecznie rolnik, ale piłem do wiadomego programu.

Krzysztof_Elbląg napisał/a:

srało się normalnym stolcem a dziś jak kot rzadkim

Przepraszam najmocniej. Mój kot srał twardym stolcem. Pamiętam jak zeżarł "anielski włos" z choinki, to wysrał później różaniec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem