Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2024-12-22, 12:49 8
Kartę jej pożarł...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-22, 12:55 14
Jakaś aktywistka słusznie walcząca z inflacją. Jak państwo drukuje pieniądze, jak Rosja teraz, to trzeba je spalać żeby ratować własne oszczędności.
Zgłoś
PeterNORTH 2024-12-22, 12:57 4
bo piniądz to złłłłłłooooooooooo

tylko zapłata w naturze.ale kobiety tylko do 40 roku życia.
Zgłoś
Manolito666 2024-12-22, 13:09 4
Co ciekawe, byłem właśnie w Szwecji i ludzie płacą tam Gotówką. Nie żadnymi kartami, blikami, telefonami, zegarkami, tylko Gotówką. Jest jeszcze nadzieja ucieczki przed totalną inwigilacją obrotu finansowego.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-12-22, 14:09
I c🤬j wie czy to zwolenniczka płatności metodą cyfrowo-chipowo-zbliżeniową czy gotówki czy za robieniem lagi w barter, jak to u niej z pradziada na dziada, rehehehe.
Zgłoś
kubaska5 2024-12-22, 14:17 1
Pani op🤬la acetylenem bankomaty!!!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-22, 14:47 5
Manolito666 napisał/a:

Co ciekawe, byłem właśnie w Szwecji i ludzie płacą tam Gotówką. Nie żadnymi kartami, blikami, telefonami, zegarkami, tylko Gotówką. Jest jeszcze nadzieja ucieczki przed totalną inwigilacją obrotu finansowego.

To chyba ja do jakiejś innej Szwecji jeżdżę bo gotówką tam już w wielu miejscach nie da się zapłacić, tylko kartą. Nie twierdzę, że to dobrze, ale cała Skandynawia idzie w tym kierunku, więc p🤬lisz bez sensu, albo pomyliłeś Szwecję z Niemcami.
Zgłoś
MikiDuży 2024-12-22, 15:51 3
Chyba aresztowali jej truchło
Zgłoś
DeLux 2024-12-22, 16:22
Walka z gotówką...
Zgłoś
ungubungu 2024-12-22, 17:10 3
Manolito666 napisał/a:

O czym Ty bredzisz? Poluźnij swoją foliową czapeczkę.
Zgłoś
Ukasz995 2024-12-22, 17:53
Jak ruski tak głupi
Zgłoś
DarcoPenetratore 2024-12-22, 19:11 2
Z czego oni robią te ruble że tak wybychają? Z bawełny strzelniczej?

podpis użytkownika

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
bredy75 2024-12-22, 19:26 2
No raczej nie trudnbo było ją namierzyć jak szła na golasa okopcona z dymiącym łbem
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-12-23, 0:30
Kurde nie wiedziałem że te bankomaty takie łatwo palne. Nie raz podchodziłem do bankomatu z papierosem w gębie... że aż mnie strach przbiega... jakby mi żar spadł to ino bym się nie zajoł... a wylecioł k🤬a w powietrze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie