👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:01

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tu się nie ma co śmiać; kto po wódzie nie odkrył prawdy że ziemia wiruje z prędkością ponad 1600 km/h ten nie zrozumie
Halman napisał/a:
tu się nie ma co śmiać; kto po wódzie nie odkrył prawdy że ziemia wiruje z prędkością ponad 1600 km/h ten nie zrozumie
Po maratonie miewałem podobnie, droga z baru do domu około 500 metrów a mnie ciaglo do tyłu
godzina drogi
A to wszystko przez butelkę w lewej ręce... Gdyby trzymała ją w prawej, z pewnością by utrzymała równowagę.
Ciężka ta torebka. Pewnie kilo miedzi targała. Albo już po deskoterapią... Tyle pytań, zero odpowiedzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie