Tylko czekać, aż jakiś burak do garażu go zajebie... Natomiast sam pomysl genialny
konto usunięte
2017-10-02, 13:45
Ależ masz refleks chłopie... Przecież to już ponad tydzień temu było w tv o tym.
Velture napisał/a:
Ależ masz refleks chłopie... Przecież to już ponad tydzień temu było w tv o tym.
raczej nie mam w domu tv, a usłyszałem o tym wczoraj w TOK FM
konto usunięte
2017-10-02, 14:55
ale neta masz i w necie o tym też było głośno
Velture napisał/a:
ale neta masz i w necie o tym też było głośno
Z całym szacunkiem ale, nie znam na świecie tak wszechstronnie wiedzącego, jednocześnie uzdolnionego jak Ciebie.
Cytat:
niestety tytuł Sołtysa roku jak dla mnie zdobył już Łukasz Ossowski za akcję ratowania Rytla po nawałnicy, ale pani drugie miejsce się należy.
Jeśli ten worek treningowy jest wyładowany trotylem czy innym materiałem wybuchowym z zapalnikiem aktywowanym po uderzeniu takiego australopitka, to zdecydowanie Pani Sołtys należy się tankowiec porządnego wina.
@up niech zgadnę, gdy byłeś mały bili cię w szkole, a teraz jesteś psem i już się nie boisz.
konto usunięte
2017-10-02, 19:38
Koszt instalacji z pol miliona zlotych, przetarg roku i nagroda dla wybitnego dziela sztuki wspolczesnej.
A Velture to taki sadisticowy medrzec - wie wszystko. Jednak gdy go o cos zapytac nigdy mu sie nie chce odpowiedziec wprost, wytyka niewiedze, odsyla do google a po 10 minutach dopiero daje odpowiedz. Czyli aż sam wygogluje.
Szkoda ze nie mam autobusu, też mógłbym się zatrzymać i poboksować.