I bardzo dobrze, tak się jebie frajerów 😂
Kicztobundy napisał/a:
@
: ale co okazało się fejkiem bo nie rozumiem 🤔 czyli że ta ukrainka która mówi po rosyjsku i macha ukraińskimi dokumentami to fejk czy jak bo nie rozumiem te dokumenty to fejki ??🤨? Dodam tylko że 80% ukraińców mówi po rosyjsku.
W którym momencie ona mówi po rosyjsku tłuku? Dla twojej wiadomości ja znam rosyjski i ani razu nic w nim nie powiedziała
podpis użytkownika
I bóg stworzył kobietę 669226292
@PanJacekPierwszy: szczymryj tam odpadzie😆 dla mnie język ukraiński to tak naprawdę Ruski. bo ukraina to przecież upadła dzielnica Rosji. Po za paroma słówkami rezunów takich jak gieroj, rezać, no i oczywiście rozpoznawalne na całym świecie ukraińskie dej dej.😂😂
Nie widać ze to jej paszporty xd ro i sobie jaja was xd tak ukraincy biorą 800 plus tak jak polaczki za granicą oszukują na dodatkach i benefitach w całej zachodniej europie xd
Ma rację kobieta. Polakom nikt nie wytyka ile z UE dostali
do upadlińców nic nie mam nawet szacunku
[ Dodano: 2025-03-29, 16:06 ]
PabloPablo24hdyc napisał/a:
Ma rację kobieta. Polakom nikt nie wytyka ile z UE dostali
tyle że w dużej grupie ci co nie dali się ogłupić i się przeciwstawiają ukrasom w Polsce to z chęcią by z tej ue wyszli nie są zadowoleni z tego że są w tym unijnym pederasto kołchozie wiec nie poszło srają na euro jak i na ukrasów
Obyś k🤬o zdechła z całym miotem z 7 fuckraińskich paszportów
jesteście gorsi od Rosjan, dużo dużo bardziej, gardzę wami
Tak czy inaczej to tylko ukraińska qrwa jak żona pazury
jak jej wierze że ma tyle bękartów z ryja wygląda jak rasowa k🤬a
35i napisał/a:
Kolejny łoś, który dał się złapać na fejka.
Faktycznie kraj w którym można kupić dyplomy, prawko, wykształcenie wystarczą tylko dolary
DarcoPenetratore napisał/a:
Po pierwsze każdy ruski troll już na początku ma schemat atakuje Ukraińców a jak ktoś zwraca uwagę że jest po stronie kacapów stwierdzą że ruskich też nienawidzi (podstawy psychologii). Załóżmy jednak że nie jesteś ruskim ale konfiarzem (czyli pożytecznym idiotą łykającym ruską propagandę podaną patriotyczny sosem) Przy naszym przyroście naturalnym nie mamy szans na rozwój gospodarczy i normalne emerytury bez emigrantów. Wyrzucisz Ukraińców przyjdą c🤬ci albo czarni pomyśl perspektywicznie zamiast obrywać się za mentzenem i jemu podobnym
Ja p🤬le czarni i c🤬ci już dawno są i tak się mnożą że za 15 lat mamy druga Francję !!
Sramnawas napisał/a:
Ja p🤬le czarni i c🤬ci już dawno są i tak się mnożą że za 15 lat mamy druga Francję !!
na razie to głównie studenci dorabiający sobie na uberach czy innych boltach oraz krewni i znajomi właścicieli kebabowni. Do Francji nam na razie daleko nie ten socjal. Jeden murzyn srający do jeziora nie robi z nas od razu afryki...
podpis użytkownika
Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
35i napisał/a:
Kolejny łoś, który dał się złapać na fejka.
jprdle, ile jeszcze banderowskich troli się chowa w Polsce?
nie wiem ja się zakochałem.taka śliczna ale widać te szaleństwo w oczach,jakbyś podskoczył to w nocy by ci wj🤬a by ci nóż w serce.
a jednak coś mnie w mniej urzeka.