Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bolo007 2025-03-29, 2:35
I bardzo dobrze, tak się jebie frajerów 😂
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2025-03-29, 4:51
Kicztobundy napisał/a:

@
: ale co okazało się fejkiem bo nie rozumiem 🤔 czyli że ta ukrainka która mówi po rosyjsku i macha ukraińskimi dokumentami to fejk czy jak bo nie rozumiem te dokumenty to fejki ??🤨? Dodam tylko że 80% ukraińców mówi po rosyjsku.

W którym momencie ona mówi po rosyjsku tłuku? Dla twojej wiadomości ja znam rosyjski i ani razu nic w nim nie powiedziała

podpis użytkownika

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-29, 6:00
@PanJacekPierwszy: szczymryj tam odpadzie😆 dla mnie język ukraiński to tak naprawdę Ruski. bo ukraina to przecież upadła dzielnica Rosji. Po za paroma słówkami rezunów takich jak gieroj, rezać, no i oczywiście rozpoznawalne na całym świecie ukraińskie dej dej.😂😂
Zgłoś
PutinToSmiec 2025-03-29, 9:18
Nie widać ze to jej paszporty xd ro i sobie jaja was xd tak ukraincy biorą 800 plus tak jak polaczki za granicą oszukują na dodatkach i benefitach w całej zachodniej europie xd
Zgłoś
PabloPablo24hdyc 2025-03-29, 14:33
Ma rację kobieta. Polakom nikt nie wytyka ile z UE dostali
Zgłoś
krajann 2025-03-29, 16:04
do upadlińców nic nie mam nawet szacunku

[ Dodano: 2025-03-29, 16:06 ]
PabloPablo24hdyc napisał/a:

Ma rację kobieta. Polakom nikt nie wytyka ile z UE dostali

tyle że w dużej grupie ci co nie dali się ogłupić i się przeciwstawiają ukrasom w Polsce to z chęcią by z tej ue wyszli nie są zadowoleni z tego że są w tym unijnym pederasto kołchozie wiec nie poszło srają na euro jak i na ukrasów
Zgłoś
Ukyuki1988 2025-03-29, 16:33
Obyś k🤬o zdechła z całym miotem z 7 fuckraińskich paszportów
Zgłoś
Eater 2025-03-29, 21:34
jesteście gorsi od Rosjan, dużo dużo bardziej, gardzę wami
Zgłoś
Belzedup666 2025-03-29, 23:22
Tak czy inaczej to tylko ukraińska qrwa jak żona pazury
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-03-29, 23:39
jak jej wierze że ma tyle bękartów z ryja wygląda jak rasowa k🤬a
Zgłoś
warszawiak123 2025-03-30, 8:46 1
35i napisał/a:

Kolejny łoś, który dał się złapać na fejka.

Faktycznie kraj w którym można kupić dyplomy, prawko, wykształcenie wystarczą tylko dolary
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-30, 14:30
DarcoPenetratore napisał/a:

Po pierwsze każdy ruski troll już na początku ma schemat atakuje Ukraińców a jak ktoś zwraca uwagę że jest po stronie kacapów stwierdzą że ruskich też nienawidzi (podstawy psychologii). Załóżmy jednak że nie jesteś ruskim ale konfiarzem (czyli pożytecznym idiotą łykającym ruską propagandę podaną patriotyczny sosem) Przy naszym przyroście naturalnym nie mamy szans na rozwój gospodarczy i normalne emerytury bez emigrantów. Wyrzucisz Ukraińców przyjdą c🤬ci albo czarni pomyśl perspektywicznie zamiast obrywać się za mentzenem i jemu podobnym

Ja p🤬le czarni i c🤬ci już dawno są i tak się mnożą że za 15 lat mamy druga Francję !!
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-03-30, 23:02
Sramnawas napisał/a:

Ja p🤬le czarni i c🤬ci już dawno są i tak się mnożą że za 15 lat mamy druga Francję !!

na razie to głównie studenci dorabiający sobie na uberach czy innych boltach oraz krewni i znajomi właścicieli kebabowni. Do Francji nam na razie daleko nie ten socjal. Jeden murzyn srający do jeziora nie robi z nas od razu afryki...

podpis użytkownika

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
jbćTalmud 2025-03-31, 8:34
35i napisał/a:

Kolejny łoś, który dał się złapać na fejka.

jprdle, ile jeszcze banderowskich troli się chowa w Polsce?
Zgłoś
PeterNORTH 2025-03-31, 16:41
nie wiem ja się zakochałem.taka śliczna ale widać te szaleństwo w oczach,jakbyś podskoczył to w nocy by ci wj🤬a by ci nóż w serce.

a jednak coś mnie w mniej urzeka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie