Facet zwykle aby dojść do pieniędzy, władzy, godnego życia musi mieć głowę na karku (być inteligentny i kombinować), wykształcony (nie zawsze), ogólnie być zaradny. A aktualnie naprawdę wiele kobiet - zarabia z pokazywania ciała (modeling lub kurestwo - jak na tym filmiku). Eh. Równość panowie, równość!
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.
aradd napisał/a:
Facet zwykle aby dojść do pieniędzy, władzy, godnego życia musi mieć głowę na karku (być inteligentny i kombinować), wykształcony (nie zawsze), ogólnie być zaradny. A aktualnie naprawdę wiele kobiet - zarabia z pokazywania ciała (modeling lub kurestwo - jak na tym filmiku). Eh. Równość panowie, równość!
a kto Ci broni pokazywać ciało za pieniądze? Czy na tym zarobisz inna sprawa, ale nie każda "modelka" jeździ Lexusem...
nowynick napisał/a:
a kto Ci broni pokazywać ciało za pieniądze? Czy na tym zarobisz inna sprawa, ale nie każda "modelka" jeździ Lexusem...
Kto mi broni? Ja sam sobie i przede wszystkim moja godność (to że mam bazyliszkowy typ urody to już inna sprawa). Aczkolwiek ile znasz kobiet sukcesu, które doszły do wszystkiego same (bez bogatego ojca, męża, nie poprzez łóżko etc.)? A to, że któraś jest urodziwa i nie jeździ lexusem to tylko wynika z tego, że nawet nie potrafi zagospodarować (wykorzystać) prawidłowo swoich atutów - kolejna cecha niezaradności - bo nawet nie potrafi się zakręcić wokół właściwego gościa.
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.
kolega sie pyta czy to ma jakas kontynuacje?

podpis użytkownika
Juventini!
dyzioolek napisał/a:
kolega sie pyta czy to ma jakas kontynuacje?
niech kolega poszuka na kwejku, bo stamtąd materiał zapewne zaj🤬y.
materiał na sadistica....normalnie zj🤬ego tiktoczka z tego miejsca zrobiły niedoj🤬e gówniarze