"Jechałem załadowany ciężarówką autostradą A1 w kierunku Katowic i na 22 węźle Łódź Wchód paniusia w Nissanie stwierdziła że musi włączyć się na autostradę skręcając w lewo pod prąd, wyjeżdżać przede mnie blokując mój i lewy pas. Na całe szczęście zareagowałem w porę i wyhamowałem do zera nie zabijając jej. Osobówka z lewego pasa ratowała się pasem zieleni bo nie miałaby szans zatrzymać się a druga prawie wjechała w barierki co widać na końcu filmiku. Cieszę się że nie było ślisko bo mógł być to jej ostatni piątek 13 i cieszę się jeszcze że nikt nie wjechał we mnie z tyłu "
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:10
"Jechałem załadowany ciężarówką autostradą A1 w kierunku Katowic i na 22 węźle Łódź Wchód paniusia w Nissanie stwierdziła że musi włączyć się na autostradę skręcając w lewo pod prąd, wyjeżdżać przede mnie blokując mój i lewy pas. Na całe szczęście zareagowałem w porę i wyhamowałem do zera nie zabijając jej. Osobówka z lewego pasa ratowała się pasem zieleni bo nie miałaby szans zatrzymać się a druga prawie wjechała w barierki co widać na końcu filmiku. Cieszę się że nie było ślisko bo mógł być to jej ostatni piątek 13 i cieszę się jeszcze że nikt nie wjechał we mnie z tyłu "
Tylko baba może wpaść na taki pomysł, już nawet emeryci jeżdżą lepiej.
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
Aniafrania napisał/a:
Szmata jedna omalo nie zabiła kogoś. Za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy niech se taryfa jeździ
Zabieranie prawka nic nie da. Łapy obcinać.
Jacson napisał/a:
Łapy obcinać.
Każdej babie, która złapie za kółko
Tomix93 napisał/a:
I skąd i za co ona ma prawo jazdy ?
W Lays'ach kiedyś były do znalezienia
Po prostu jest za mało kumata do poruszania się samochodem. Tutaj nie ma sensu karanie. To byłoby jak biczowanie zdechłego konia. Niektóry ludzie nadają się do czegoś, a do czegoś innego w ogóle. Ja bym nie potrafił wysiedzieć z dzieciakiem parę godzin. Zauważyłem, że coraz więcej ludzi nie rozgląda się na pasach. Nawet nie mają pojęcia jaką geriatrię mogą spotkać za kierownicą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie