Kobieta trafiła wczoraj do szpitala po tym, jak jej samochód wpadł do zapadliska w Tanjong Katong w Singapurze. Została uratowana przez pracowników za pomocą liny, a następnie przewieziona do szpitala Raffles w celu dalszej diagnostyki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby Singapur a inżyniery z Afrika. Pewnie za dużo gówna dali do tej ulicznej lepianki. 🤣
Turystka z Myślenic
[ Dodano: 2025-07-27, 13:43 ]
Przyjechała samochodem na rejestracji z Myszkowa
Szybko musiało wymyć ta dziurkę skoro wcześniej dzień czy ileś nie zapadł się walec czy inny ciężki sprzęt ;p
Wina kierującego ruchem. Tablica GO, to babsztyl jedzie. On chyba nie wie, po co ma ten znak.
Gdyby jej nie zatrzymywał później ręką, prawdopodobnie zdążyłaby przejechać.
Jak oni tam dojechali??? auto na naszych blachach czy jakiś fejk??
Zawsze powtarzam, że baba i samochód to śmiertelnie niebezpieczne połączenie.
poznan2000 napisał/a:
Jak oni tam dojechali??? auto na naszych blachach czy jakiś fejk??
Jak na naszych jak czarne blachy skończyli wydawać w 2000 a auto świeże. 🤦♂️🤦♂️
To znaczy w przenośni i dosłownie zapaść się pod ziemię.
Czarne blachy z takimi wyznacznikiem w PL z tego co kojarze miały tylko SM.. jako dawne woj. szczecińskie i po drugie nie przypominam sobie żeby czarne miały litere na końcu.
Niby Singapur, a zabezpieczenie ruchu jak w jakimś gównokraju.
Z opisu rozumiemz że wstępnie zdiagnozowali ja pracownicy budowlani. Żółci to jednak inteligentni są.