👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O. Taki wrestling to mozna oglądać.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Betonowa cegła? A cóż to za wynalazek?
Wszyscy wiedzą, że cegła jest z cegły
kolosasz napisał/a:
Betonowa cegła? A cóż to za wynalazek?
Nic już nie pisz i nie ośmieszaj się pajacu...
Cegła – materiał budowlany uformowany z gliny, wapna, piasku, cementu (bloczki betonowe) lub innych surowców mineralnych...
k🤬a nie wierze w to co widze;o. przeciez to powinno podchodzic pod probe zabojstwa wtf
C🤬j, że to pierwsza prawdziwa walka we wrestlingu... ale gruby sk🤬iel tak mu przyj🤬 w baniak tym betonowym bloczkiem , że się rozpadł na pół. A typ sobie wstał i poszedł

Salieri16000 napisał/a:
Nic już nie pisz i nie ośmieszaj się pajacu...
Cegła – materiał budowlany uformowany z gliny, wapna, piasku, cementu (bloczki betonowe) lub innych surowców mineralnych...
Ty sarkazmu nie zrozumiesz nawet gdyby p🤬lnąć Cię nim niczym betonową cegłą.
BKKWK napisał/a:
Lmao, a ja mu piwo dałem za ten tekst, przecież gościu którego ruga napisał, że cegła jest z CEGŁY!!! Jawny sarkazm. Ja jestem usprawiedliwiony, bo ostatnio mam pewne problemy i bardzo ciężko myślę. Nie wiem jak pozostałe 2 osoby które mu postawiły. Chyba, że Salieri16000 uskutecznie 4 level sarkazmu, incepcjosarkazmizm i jego odpowiedź, też była sarkastyczna.
Ty sarkazmu nie zrozumiesz nawet gdyby p🤬lnąć Cię nim niczym betonową cegłą.

Pomyślałbym, że fejk, ale rzeczywiście ten pierwszy pustak wygląda na dużo lżejszy.
Zacznijmy od tego, że to nie betonowy bloczek, wiem ile to c🤬jstwo waży i nie da się tym śwignąc jak kartonem z butami. Po prostu się nie da i c🤬j - przyj🤬 mu kawałkiem siporexu, który na gawiedzi wywołał wrażenie bloczka betonowego. Na ty polega magia telewizji, jak nie wierzysz, weź sobie kawałek deski i spróbuj złamać ją "z karata", zdjęcia z SORu daj na harda.
PS. w 44 sekundzie widać, że ten "bloczek betonowy" ma pory jak Dany Trejo syfy na ryju
PS. w 44 sekundzie widać, że ten "bloczek betonowy" ma pory jak Dany Trejo syfy na ryju

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie