podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Dla mnie to on jest biały.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTak zaklinanie rzeczywistości to faktycznie mądre. Homoseksualizm istnieje od czasów starożytnych i będzie istniał zawsze a sztuczne udawanie że tego nie ma jest po prostu głupie. Już nie raz okazało się z prawicowych środowiskach jest dużo gejów ale na pokaz niby z tym włączyli.
Tak zaklinanie rzeczywistości to faktycznie mądre. Homoseksualizm istnieje od czasów starożytnych i będzie istniał zawsze a sztuczne udawanie że tego nie ma jest po prostu głupie. Już nie raz okazało się z prawicowych środowiskach jest dużo gejów ale na pokaz niby z tym włączyli.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nikt nie neguje, że ich nie ma, ale wielu neguje sugestie, że jest to normalne i zdrowe. Tak jak Velture i jego jedna noga - nie jest normalny i zdrowy, ale nikt nie ma z tym problemu, nawet dostał nową nogę. Tylko, że on nie produkuje książeczek dla dzieci o jednonożnych superbohaterach dyskryminowanych przez cis-nożnych.
Tylko, że on nie produkuje książeczek dla dzieci o jednonożnych superbohaterach dyskryminowanych przez cis-nożnych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Tak zaklinanie rzeczywistości to faktycznie mądre. Homoseksualizm istnieje od czasów starożytnych i będzie istniał zawsze a sztuczne udawanie że tego nie ma jest po prostu głupie. Już nie raz okazało się z prawicowych środowiskach jest dużo gejów ale na pokaz niby z tym włączyli.