Nikt tam nie miał sił ale nie chciał puścić, szafka puściła.
Przez tą tępą cipe, w czarnym, co na kancie stoi, to nie weszło....
Kiedyś woła mnie sąsiad. Kupił w Bodzio już zmontowaną (na klej) szafę 160cm szeroką....
I żeby to wnieść podobnymi schodami na piętro ...
Ja mówię, że się za h🤬ja nie da. A on zawołał banderowców z sąsiedztwa. Ja mu na to, że jak wniosą, to kupię im po litrze na łeb. Szafa stoi na parterze, banderowcy pili za swoje.
I żeby to wnieść podobnymi schodami na piętro ...
Ja mówię, że się za h🤬ja nie da. A on zawołał banderowców z sąsiedztwa. Ja mu na to, że jak wniosą, to kupię im po litrze na łeb. Szafa stoi na parterze, banderowcy pili za swoje.
Śmiem zaryzykować stwierdzenie, że przyczyną takiego finału był też fakt, że one tę szafę niegdyś same skręcały.

Pewnie szafa z wióra z Ikei. One jeszcze przed zmontowaniem się rozpadają.
C🤬j_WIELKI napisał/a:
Pewnie szafa z wióra z Ikei. One jeszcze przed zmontowaniem się rozpadają.
Zapewniam Cię, że szafę z wióra można tak zmontować, że się nie rozpadną... Oczywiście nie te z Ikea.
2 facetów i jest na dole... Od sufitu miejsca w c🤬j i trochę... Szkoda słów
podpis użytkownika
Ola gringo
ProVVe napisał/a:
2 facetów i jest na dole... Od sufitu miejsca w c🤬j i trochę... Szkoda słów
Nie takie rzeczy robiło się ze szwagrem po pijanemu?
Nawet my, jako faceci, mielibyśmy nie lada problem, spójrzmy prawdzie w oczy. Każdy z nas chyba wolałby to rozłożyć i w częściach znieść, niż całość po tak poj🤬ych schodach.
Zamiast rozkręcić szafę i znieść w częściach, to coś odp🤬lają. To jest przyczyna dlaczego kobiety mniej zarabiają. Bo są głupsze. Nawet tak prostych rzeczy nie potrafią zrobić.
Feminazizm w praktyce.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!