👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jerzy_Owsik napisał/a:
Piekne czasy poligon6 to se ne wrati
Nie przepadam z bronia palna, ale taka pałą to bym pare foczek ubił, najlepiej tych młodych z białym futrem. Najlepsze futro i mięso.
poligon6 napisał/a:
Nie przepadam z bronia palna, ale taka pałą to bym pare foczek ubił, najlepiej tych młodych z białym futrem. Najlepsze futro i mięso.
Nic straconego. Bierz kijaszka i wskakuj na prom. Na północnym brzegu nadal traktują je jak szkodniki, to tylko u nas się je chroni i hoduje w fokarium.

poligon6 napisał/a:
Nie przepadam z bronia palna, ale taka pałą...
Ogólnie cały czas zdradzasz tęsknotę za pałą.

poligon6 napisał/a:
Wzruszyła mnie twoja historia, az mi gówno cisnie na zwieracz.
Jednak zasmuce cie. Kazdy w miare ogarniety gatunek przekształca planete na swoje potrzeby. Tak robia np słonie w Afrykańskiej dżungli, wyrywaja drzewa i niszcza młode sadzonki by wygodnie im sie chodziło po lesie.
Pozbywanie się konkurencji do pokarmu jest jednym z podstawowych praw przyrody.
Tak samo wielkie wymierania, jaka to roznica czy pierdyknie meteoryt czy zrobi to człowiek?
ty masz chyba mózg współdzielony z tymi słoniami i innymi mieszkańcami afryki
zawsze myślałem że człowiek jest najbardziej inteligentny, a to jednak słonie wychodzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie