Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Kriski 2023-05-06, 0:21 17
Jak widać można na spokojnie, bezołowiowo że tak powiem.
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-06, 3:13 51
Kriski napisał/a:

Jak widać można na spokojnie, bezołowiowo że tak powiem.

Czyli na biało.
Zgłoś
darayavahus 2023-05-06, 8:59
Jak dla mnie, to frajer./
Zgłoś
Anonimowyja 2023-05-06, 12:35 21
darayavahus napisał/a:

Jak dla mnie, to frajer./

Jeśli to nie było umyślne zabójstwo, to największym błędem jaki gość popełnił to brak wykonania telefonu na numer ratunkowy - zawsze mógłby się tłumaczyć jak tutaj, że coś się zacięło, zaczął dłubać i padł przypadkowy wystrzał. Może był w szoku, nie wiedział co robić, spanikował, nie wiemy, różnie człowiek mógłby zareagować na taką sytuację.
Jeśli natomiast było umyślne, to mógł uciec, zatrzeć ślady, ale w razie gdyby go znaleźli, trafiłby do paki do końca życia.
Inna sprawa, może chciał coś upozorować, uciec ale sumienie nie dawało mu spokoju.
Ale tak, dla ciebie gość jest po prostu frajerem.
Zgłoś
willoo 2023-05-06, 17:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-08, 2:12 1
dałbym mu drugą szansę gdybym był sędzią
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem