Nie każdy lubi przyrodę.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
"Stadko łań rączo ucieka spłoszone nieoczekiwanym odgłosem. Nie rozpoczął się jeszcze okres ruji, więc czyhający w zaroślach samiec będzie musiał jeszcze uzbroić się w cierpliwość."
Czytała Krystyna Czubówna
Czytała Krystyna Czubówna
Taki był stary dowcip:
Kiedyś szedłem nocą z dworca. Przede mną szła jakaś kobieta. W pewnym momencie zaczęła przyspieszać, ja też. Przeszła do truchtu, potem biegła coraz szybciej i szybciej, raz po raz oglądając się nerwowo za siebie. Ja za nią.
Do dziś nie wiem, przed czym uciekaliśmy.
Burn! Loot! Murder!
Kiedyś szedłem nocą z dworca. Przede mną szła jakaś kobieta. W pewnym momencie zaczęła przyspieszać, ja też. Przeszła do truchtu, potem biegła coraz szybciej i szybciej, raz po raz oglądając się nerwowo za siebie. Ja za nią.
Do dziś nie wiem, przed czym uciekaliśmy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Dobre to było. Stado łasek że zmiękczonym serduszkiem i drążcymi rączkami idealne do wyr🤬ania w dupę.
Widać że musi być tam bardzo bezpiecznie, jak byle beknięcie powoduje podwyższenie kortyzolu
I żaden nie pomyślał, że ktoś obok właśnie się strzelał, a bek jest podłożony? Tak ciężko to skminić? Przecież w dzisiejszych czasach TikTongów, nic nie można brać za pewnik. Ja p🤬le. Liczą się tylko wyświetlenia, a jak to zrobisz, to już musisz kombinować