👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SP🤬OLIX napisał/a:
Wycisnęło ją jak pasztet xD
Wyczłapała się na samym końcu.
ale jak by nie patrzeć wzięła ją na klatę. Myslę że po to tam polazła aby zabezpieczyć bramę przed wyj🤬iem.
esa napisał/a:
ale jak by nie patrzeć wzięła ją na klatę. Myslę że po to tam polazła aby zabezpieczyć bramę przed wyj🤬iem.
ona tam poszła, żeby ją zamknąć wachadłowo, zamiast przesuwnie
zanotowano, jak zrobisz bramę, trzeba postawić ze 2-3 porządne słupki, aby się nie sp🤬oliła na kogoś...
Czy to jakaś moda, że każdy film na sadolu musi być uj🤬y w najlepszym momencie?
Kiedyś były takie maszynki co cięły jajko na twardo na plasterki...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie