W nocy przybyli goście..
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerW nocy przybyli goście..
co tu sie k***a odj***lo, cos tu jebie fejkiem
Twoja c🤬a jebie fejkiem c🤬aku@ boś ty masz graty w gaciach.
Dasilwowie po prostu rozłożyli sie na piaszczystej plaży przy samej rzece. W dzień jak to robili kroksów nie było bo nap🤬lało słońce, a kroksy jak to gady są zwierzętami zmienno cieplnymi i regulują temperaturę swojego ciała wystawiając bądz schodząc ze słońca.
Cieszę siuę że mogłem Ci pomóc c🤬aku@
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupępodpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"tylko, że to nie krokodyle tylko kajmany
Czepiasz się słowka bo nie masz nic madrego do powiedzenia. Ale dobrze to pobawię sie w twoja grę cieciu.
Po pierwsze gdzie napisałem ze to krokodyle ? Ja napisałem " kroksów " jak takie klapki kroksy.
To tak cieciu jak by ktos powiedział " mordo ty moja " a ty cieciu niemyty byś go poprawił że to nie morda a twarz, bo człowiek ma twarz a nie mordę.... i byś powiedział " twarzo ty moja "... qrwa jak mnie wk🤬iłeś swoim przyp🤬alaniem się cieciu z dupy !!!!
Każdy qrwa wie o co chodzi ale przychodzi taki stary cieć @Karboksylator i przyp🤬ala się o slang bo sam nie ma w temacie nic konstruktywnego do powiedzenia !
"Dzień dobry czy mają panowie chwile aby porozmawiać o bogu?"