📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Raczej kibel się gówniakiem zapchał.
Masz rację, mój błąd. Co nie zmienia faktu, że kibel nadal zapchany jest gównem.
Przyszły protestujący przeciw rasizmowi, członek BLM. Czyli rzeczywiście gówno.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Zdjęcie stare jak świat i konto Angela. Czy to sadol czy już kwejk?

pewnie kibel z wystawki,
od lat nic nie kupuję tego co jest ,,ostatnią szczuką,, bo słabo brązowe gówno zasysa
od lat nic nie kupuję tego co jest ,,ostatnią szczuką,, bo słabo brązowe gówno zasysa
Hehe, czarny humor, hehe. Ale trzeba być ciemną (nomen omen) masą żeby się z tego śmiać.
Tak na poziomie chłopaków sprzed sklepu.
Tak na poziomie chłopaków sprzed sklepu.
Soda kaustyczna + wrzątek. Sprawdzony sposób, gorąco polecam!
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie