Gość już z daleka widział późne żółte i się wj🤬 z premedytacją na czerwonym, sam bym tak samo z niego bekę cisnął bo tajniaki są wszędzie i trzeba być kretynem żeby o tym nie myśleć. C🤬j z psami co gonią za przejechanie na żółtym bo to oczywiste naciąganie statystyk bo rzadko kiedy da się wtedy zatrzymać bez gw🤬townego hamowania co oczywiście też jest niedozwolone.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Przejazd na czerwonym to niebezpieczne zachowanie i godne potępienia, natomiast śmiech autora jest poprostu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Nic tak nie cieszy typowego buraka jak pech i nieprzyjemności drugiego człowieka
No tak, największe szczęście to jak drugiemu Polakowi jest gorzej...
Ostatnio też wyłapałem mandat od tajniaków w BMW. K🤬a, naprawdę ciężko ich zobaczyć

Pietruchm napisał/a:
Co to gówno tutaj robi???????????
To co ty dajesz dupy
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
Detroit, to Wrocławskiwrzód na dupie a Policja z tymi blachami, to już armagedon...
Się cebulak ucieszył. Podobno do teraz się śmieje...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
HenrykS. napisał/a:
Jeśli ktoś rozpozna tego spedalonego czereśniaka z kamerką, to niech mu wyjebie extra dodatkowego kopa w rudy łeb ode mnie.
Podpowiadam: Samochodoza
A ja tam jestem za kasowaniem takich nieśmiertelnych chojraków... Od wielu lat korzystam z drogi krajowej o natężeniu ruchu ok. 1000 aut na godzinę, przed modernizacją ginęła w okolicy 1 osoba tygodniowo, setki wypadków i stłuczek w ciągu roku. Zabić mnie chciano kilkanaście razy, przeżyłem nawet staranowanie przez TIR-a ( wyprzedzał na ciągłej w terenie zabudowanym). To jest jedna wielka loteria nawet jak się jedzie przepisowo, bo wyjebie w ciebie pijany, naćpany lub zmęczony...
Więc c🤬j w dupę przelatującym 100-tką na mocno pomarańczowym.
Więc c🤬j w dupę przelatującym 100-tką na mocno pomarańczowym.
P🤬lone zakłamane k🤬y! Policjant na służbie, który celowo ukrywa swoje oznakowanie urąga mundurowi. Ma go, k🤬a, nosić z dumą, a nie się maskować! Co oni KGB? Navy Seals?! Na wypłaty, to pieniążków nie ma. Dzielnicowego to już od pięciu lat nie widzę na obchodzie, ale na doj🤬ą bawarę to pieniążki są! Oczywiście nasze pieniążki...
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
Filmik oczywiście gówniany i nie rozumiem co robi na tym portalu. Jestem tylko ciekawy kto ponosiłby odpowiedzialność gdyby policja spowodowała wypadek po wjeździe na skrzyżowanie na czerwonym świetle.
nowynick napisał/a:
kto nigdy nie przejechał na dojrzałym żółtym niechaj pierwszy kabluje do straży miejskiej
PS reakcja tego pedała... dzisiaj kogoś, jutro ciebie...
Tylko to już było dojrzałe czerwone
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler