Typowy polaczek nie mylić z Polakiem cieszący się z niepowodzenia i krzywdy innych.
Slowo do autora filmu:
Ten twoj smiech wskazuje, jak smutne, zj🤬e, rude i niebzykane masz zycie.
Sam jestem za tym, zeby pietnowac takie zachowania, ale ten twoj smiech wskazuje na twoj iloraz.
Ten twoj smiech wskazuje, jak smutne, zj🤬e, rude i niebzykane masz zycie.
Sam jestem za tym, zeby pietnowac takie zachowania, ale ten twoj smiech wskazuje na twoj iloraz.
Mirków k. wrocławia.
podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021
Przej🤬e z tym nowym taryfikatorem taki przelot na czerwieni = 15 pkt.
Do tego 10 za prędkość (jak zap🤬lasz) i po prawku...
Do tego 10 za prędkość (jak zap🤬lasz) i po prawku...
Karmazon napisał/a:
Gość już z daleka widział późne żółte i się wj🤬 z premedytacją na czerwonym, sam bym tak samo z niego bekę cisnął bo tajniaki są wszędzie i trzeba być kretynem żeby o tym nie myśleć. C🤬j z psami co gonią za przejechanie na żółtym bo to oczywiste naciąganie statystyk bo rzadko kiedy da się wtedy zatrzymać bez gw🤬townego hamowania co oczywiście też jest niedozwolone.
Co ty p🤬lisz chlopie jak zapalilo sie zolte to on juz byl na wysokosci tej bemki. Ty bys pewnie k🤬a dal hebel i zatrzymal sie 5m za sygnalizatorem.
BlazeKK napisał/a:
Co ty p🤬lisz chlopie jak zapalilo sie zolte to on juz byl na wysokosci tej bemki. Ty bys pewnie k🤬a dal hebel i zatrzymal sie 5m za sygnalizatorem.
Masz rację, że ostre hamowanie na pomarańczowym może być gorsze od płynnego przejazdu.
Ale zerknij jeszcze raz na filmik bo sie mylisz...
J🤬y smiec smiejacy sie jak typowy p0lak robak brudas spoleczniak. Kazdemu moze sie zdarzyc nagla sytuacja i trzeba szybko jechac a tu niefortunnie przy milicji antyobywatelskiej przejechal na czerwonym. Ale robak musi sie smiac jakby w lotto wygral. Oby smieciowi sie x10 gorzej trafilo
PIs napisał/a:
Jego już tu nie zobaczymy. Ban dożywotni po 13 latach
K🤬a rzeczywiście