Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-03-23, 19:36 5
Dlaczego niedobry?Wyszło zajebiście.
Zgłoś
ewangelik 2025-03-23, 19:37
Niesamowita historia.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-23, 20:04 9
Szybki, łatwy i tani patent na cabrio
Zgłoś
Pininfarina 2025-03-23, 23:10
Samochód rozerwało od środka, nie było ognia więc to źle zamontowana instalacja CNG i rozerwanie butli w bagażniku było przyczyną
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-23, 23:15
Pininfarina napisał/a:

Samochód rozerwało od środka, nie było ognia więc to źle zamontowana instalacja CNG i rozerwanie butli w bagażniku było przyczyną

Też tak myślałem, ale jak się przyjrzałem, to jednak widać to odpalanie papierosa...

...i teraz już nie wiem co o tym myśleć, cholera jasna.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-03-24, 0:14
Tankowało się na lewo butle 11 i nie poszło..
Zgłoś
AnyNameNotTaken 2025-03-24, 1:16
Monitora nie będę oglądał, dajcie znać jak prześle samo nagranie
Zgłoś
metyoo 2025-03-24, 7:39
Pininfarina napisał/a:

raczej usunięty zawór bezpieczeństwa, albo wygięty pływak, żeby weszło jak najwięcej gazu do zbiornika.
Zgłoś
wojtekpwse 2025-03-24, 10:34
To raczej nie papieros. Nawet wrzucony do rozlanej benzyny po prostu zgaśnie. Przyczyna była inna.
Zgłoś