Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:45
ukcioo 2012-07-24, 22:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-24, 22:35 1
palenie jest głupie!
..ale ten papierosek przy piwku, nie potrafię się mu oprzeć. nie zawsze w parze idzie myślenie i przyjemności ;/
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 15:52
Po co sie przejmujecie tym że ktoś na własne życzenie zaczął palić i niszczyć sobie zdrowie? Nikt przecież nie jest na siłe do tego zmuszany. Chce, niech pali. Co potem z nim sie stanie i do kogo będzie miał pretensje to już jego sprawa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 15:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 16:01 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 16:29
Zgłoś
Pleso93 2012-07-25, 16:42 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 16:55
Widzę, że doszła już dotąd wojna gimbusów palących i niepalących.
Zgłoś
flaszka 2012-07-25, 17:01 1
Diggerx napisał/a:

no jak będziesz dużo palił, to może kiedyś dostaniesz w nagrodę takie fajne zwierzątko

takie?
Zgłoś
Bartkos 2012-07-25, 17:08 1
Wczoraj miałem okazję porozmawiać z lekarzem który pracuje na oddziale onkologicznym.
Na 24 osoby które są na oddziale z rakiem płuc , 8 osób jest czynnymi palaczami.
Powodzenia jeśli sądzicie że zwierzątko łapią tylko palacze , jak widać w większości nie.
Zgłoś
Pleso93 2012-07-25, 17:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 17:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 19:02
Co do palenia, to sam pale okresowo, tj. 3 miechy nie pale potem 2 pale itd, Ale mimo wszystko nawet jak pale to nie lubie siedziec w sali dla palacych albo jak mi ktos dymi na ulicy, także pod tym względem liberalizm, rób co chcesz póki nikomu to nie przeszkadza
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-25, 20:50
Zgłoś
FunkyKoval 2012-07-25, 21:09
Wypowiem się, jako były nałogowy palacz. Paliłem ponad 13 lat, przez ostatnie kilka lat, przed rzuceniem, po dwie paczki dziennie. Rzuciłem faje z dnia na dzień i była to moja pierwsza próba rzucenia palenia. W tej chwili nie palę już 8 lat i błogosławię ten dzień, kiedy zdecydowałem się na rzucenie palenia. Faktycznie, zauważyłem, że stać mnie na nagrywarkę DVD do kompa, na nowy monitor LCD, ale to poczucie grubszego portfela nie trwało zbyt długo, bo zawsze były jakieś inne wydatki.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem