Z dedykacją dla wszystkich umoralniaczy rzucającymi tekstami "ale kasy przepaliłaś! Przelicz to teraz- miałbyś już za to zajebisty samochód"
PS: Wiem, że obrazek c🤬jowy, ale chodzi o sytuacje;)
podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
no jak będziesz dużo palił, to może kiedyś dostaniesz w nagrodę takie fajne zwierzątko
Ten z prawej przepija kasę.
tak miałbyś za to cokolwiek jak byś odłożył a tak wydajesz pieniądze na żółte zęby i paznokcie oraz smród z japy
Diggerx napisał/a:
no jak będziesz dużo palił, to może kiedyś dostaniesz w nagrodę takie fajne zwierzątko
Nie trzeba palić żeby dostać takie zwierzątko.
tupolej napisał/a:
tak miałbyś za to cokolwiek jak byś odłożył a tak wydajesz pieniądze na żółte zęby i paznokcie oraz smród z japy
Ten komiks jest o takich jak Ty;)
podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
Konto usunięte
2012-07-24, 17:59
Komiks nie ma nic wspolnego z prawda. Pewnie zrobil go ktos kto wlasnie przep🤬la kase na fajki i "ma zolte zeby i paznokcie oraz smrod z japy" i nie ma tego xboxa, ani samochodu, ani nawet tej dziewczyny.
Konto usunięte
2012-07-24, 19:37
Ja nie palę, ale i tak mam żółte zęby :/ może powinienem zacząć palić?
To, że przepalasz hajs to c🤬j. Najciekawsze jest to, że "kupujesz" sobie za gruby hajs zniszczone płuca i serce, c🤬jową kondycję, obniżoną sprawność seksualną, żółte zęby, śmierdzące włosy i ubrania oraz nieświeży oddech.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Karola_Strausburger napisał/a:
Ja nie palę, ale i tak mam żółte zęby :/ może powinienem zacząć palić?
Może powinieneś zacząć je myć
Konto usunięte
2012-07-24, 19:57
@angel
Że co? Ale tak normalnie mydłem?
najlepiej szarym bo się nie pieni
Konto usunięte
2012-07-24, 20:39
używaj Ace, taki płyn do płukania zębów

usuwa kamień i wogle wybiela
ja również się wk🤬iałem, gdy ktoś p🤬lił takie głupoty, nie wiedząc co to nałóg;
teraz po rzuceniu tą kasę przep🤬lam totka, czasem coś wpada a czasem nie, ale szansa zawsze jest
Konto usunięte
2012-07-24, 21:49
Widzę kolejna osoba, która próbuje się usprawiedliwić przed samym sobą. Możesz wymyślać kolejne durne komiksy ale fakt pozostanie faktem - przep🤬lasz kasę na faje i c🤬ja z tego masz.
I tak btw - jeżeli palisz to pal przynajmniej tak, by innym nie zasmradzać powietrza. Bo jak widzę takiego śmierdziucha co dymi na przystanku to mam ochotę mu przyj🤬. Na szczęście kończy się przeważnie tylko na "sp🤬alaj z tym petem stąd".