📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak się kupuje jakiś syf zza wschodniej granicy, to trzeba się z tym liczyć

Przynajmniej są tanie. 6 zeta za paczkę ukraińskich Classiców.
Ostatnio chciałem przyoszczędzić na fajkach i kupiłem sztangę Festów, z Białorusi bodaj. 6zł za paczkę i w smaku naprawdę niezłe, charakterystyczne. Gdzieś tak po 4-5 wypalonej paczce, po otworzeniu rano oczu, czułem się jak sześćdziesięcioletnia lokomotywa, która nigdy nie byłą serwisowana. Jakby mi ktoś wsypał pełną popielniczkę popiołu do płuc, których wydajność zresztą dramatycznie spadła w tak krótkim czasie. Nigdy więcej!

AAA TAM : ) Tytoń jest Feee .Teraz to elektroniczne papierosy będą promowane. Tylko u nas to jeszcze nowość i starzy palacze się nie przekonają. Myślę ze może za 10-15 lat będzie to widok bardziej powszedni
Bo by palacz mógł funkcjonowac w społeczeństwie nie bedzie miał innego wyboru. Zaś TYTOŃ będzie dobrem luksusowym
niczym obecnie dobra Whisky bądź dobre Cygara.

Jak mi pokażesz jak skręcić bata używając elektronicznego papierosa to Ci przyznam rację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie