👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@
myśle ze jestes w błedzie ja mysle ze wlasnie narzucaja i to na kazdym kroku;)
myśle ze jestes w błedzie ja mysle ze wlasnie narzucaja i to na kazdym kroku;)
I znowu spina ateiści / katolicy
Ja zobaczyłem, że to fake bo było za mądre na Benego.
Sorry ale dla mnie on jest infantylnym dziadziusiem co chciał dostać ornat od Jezusa jako dziecko.
Ktoś taki idealnie się nadawał jako prefekt Kongregacji Nauki Wiary, ale nie na papieża, tu warto mieć szersze spojrzenie, a nie zajmować się pierdołami czy zwierzęta były w stajence. Sorry ale co miało być w stajence ufoludki?
Ja zobaczyłem, że to fake bo było za mądre na Benego.
Sorry ale dla mnie on jest infantylnym dziadziusiem co chciał dostać ornat od Jezusa jako dziecko.
Ktoś taki idealnie się nadawał jako prefekt Kongregacji Nauki Wiary, ale nie na papieża, tu warto mieć szersze spojrzenie, a nie zajmować się pierdołami czy zwierzęta były w stajence. Sorry ale co miało być w stajence ufoludki?

luka5z napisał/a:
Tak wlasnie media robią niektorym z mozgu wode. I dlatego tusk rzadzi i r🤬a nas w dupe
mnie tam w dupę nikt nie r🤬a, a zacytowanemu koledze winszuję...

Chrzczą zazwyczaj rodzice, którzy są katolikami, ale wcale to nie oznacza, że to dziecko ma przyjąć poglądy rodziców. Dorośnie, to samo zdecyduje co będzie dla niego lepsze. Nie widzę w tym nic złego. Jehowy łażą po domach głosić swoją wiarę i według mnie to jest narzucanie swoich poglądów innym.

Autor na pewno chciał wywołać jakiś wielki flame war pod postem i jak widać mu się to udało.
Ludzie łykną każde gówno jakie się im rzuci w oprawce z napisem TVN, TVP, TV<cokolwiek>, Gazeta<jakakolwiek>. To jest trochę smutne.
Pocieszający jest fakt że tutaj widać też że niektórzy jeszcze myślą. To daje nadzieję.
Ludzie łykną każde gówno jakie się im rzuci w oprawce z napisem TVN, TVP, TV<cokolwiek>, Gazeta<jakakolwiek>. To jest trochę smutne.
Pocieszający jest fakt że tutaj widać też że niektórzy jeszcze myślą. To daje nadzieję.

Fake oczywisty, a niektorych dupsko zaszczypalo jak nigdy. Co sie dzieje z sadisticem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie