📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:00
opis "źródła"
informator codzienny
Fakty, wiadomości, rzeczywistość. Bez filtra.
O Informatorze
Niniejsza strona ma, przynajmniej w założeniu, charakter humorystyczny. Zawarte na niej informacje prawdopodobnie nie są zgodne z rzeczywistością, z wyjątkiem tych dotyczących Jarosława Gowina; te są absolutnie prawdziwe. Redakcja nie odpowiada za Polskę.
+++++++++++
informator codzienny
Fakty, wiadomości, rzeczywistość. Bez filtra.
O Informatorze
Niniejsza strona ma, przynajmniej w założeniu, charakter humorystyczny. Zawarte na niej informacje prawdopodobnie nie są zgodne z rzeczywistością, z wyjątkiem tych dotyczących Jarosława Gowina; te są absolutnie prawdziwe. Redakcja nie odpowiada za Polskę.
+++++++++++
Nie zajebisty artykuł tylko fake, poszukajcie informacji sobie sami a nie wierzcie w słowa każdego kto coś tu wrzuca...
Katolicy wam nie narzucają swojej wiary, więc czemu wam zależy na narzucaniu im swojej niewiary? I nie, nie jestem katolem, ale dziwi mnie nagonka na kogoś kto nic złego wam nie robi. Chyba, że to wyładowywanie złości za to, że mamusia kazała iść do kościoła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie