📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

na początku myślałem, że to FAKE, ale "wujek Anrzej" podający wode sprawił, że od razu uwierzyłem.

Pięknie chłopak wyraża emocje
Filmik widziałem jakiś czas temu, a papryka, którą zeżarł to na 90% habanero orange, ostra jak cholera. Jem można powiedzieć ekstremalnie ostro i mogę z całą pewnością stwierdzić, że ktoś, kto nie wie co to habanero i płacze po łyżce tabasco bez dodatków bierze się za zeżarcie takiej papryki, to jest debilem. Kiedyś kupiłem sobie habanero i zacząłem wpieprzać samo - zjadłem dwie, ale łez i mleka poszło sporo. A , to nie musi być fake - czerwony i zapowietrzony zdąży się zrobić.

Szybka przemiana w zombi
Gość raz zakaszlał i już chodził jak bezmózgi twór.

Jak zawsze po kebabie u turka z ostrym sosem.. ogień z dupy.
I niech na drugi dzień powie, że dupy nie urywa...
I niech na drugi dzień powie, że dupy nie urywa...

Pomarańczowa papryczka aż tak nie pali (koleś udaje)...Za to czerwona bardzo jebie. Pamiętajcie im bardziej czerwona tym większy power.

Świetny beatbox, popracuje trochę nad techniką i wrota kariery stoją otworem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie