Idzie dwóch angielskich polismanów po parku w Londynie.
Nagle patrzą, a na ławce baraszkuje sobie para.
Jeden zastanawia się na głos z drugim - kurczę, ten Londyn taki multinarodowy... Jak tu zagadać. Myślą sobie - Szwedzi to to nie są, bo by w burdelu byli. Anglicy też nie, bo za bardzo się wstydzą. Niemcy nie, bo oni to tylko po ciemku... To pewnie Polacy! Zagaduje więc:
- Polish?
- Teraz dupca, polić byda potem.
Spinacie się jak baranie jaja, kawał udany, a te docinki do hanysów i do goroli itp to moim zdaniem objawy bycie cebulakiem żeby najeżdżać swój na swojego (z kraju).
konto usunięte
2014-08-22, 12:38
konto usunięte
2014-08-22, 16:35
Znam 70-latka 100% Ślązaka który twierdzi że najpierw jest Polakiem a potem Ślązakiem,
co do całej autonomi to stwierdza-
że ta cała banda,zostaje zawsze pomijana przy korycie i z stąd pomysł.
Najlepsze to że większość z nich ma papiery niemieckie.
konto usunięte
2014-08-22, 16:39
konto usunięte
2014-08-22, 18:29
Przynajmniej nie stoimy pod ambasadą, żeby dostać wizę do USA, Kanady czy Australii jak ciule, żeby móc kawałek świata zwiedzić.
konto usunięte
2014-08-22, 18:42
hmmm to ja tez sie wypowiem . Jestem Hanysem i z polska nie chce miec nic wspolnego w koncu ktos musi kontynuowac rodzinna tradycje - rodzina w Wehrmachtcie i SS , dlugoletnie okradania Śląska przez ciuli z warszawki , wyniszczenie narodu , plany przeprowadzki mojej rodziny do obozu na zgodzie lub zabicie na miejscu tylko i wylacznie za pochodzenie , rozpetanie 3 wojen domowych i terazniejsi polscy najwieksi internetowi patrioci od ktorych rzygac mi sie chce i ten burdel co u was sie dzieje - brak porzadku i niczego . Nie mowie ze wszyscy jestescie banda klamcow i zlodzieji bo spotkalem paru goroli co byli spoko ( albo udawali - babcia zawsze mowila ze gorol to jak cygan i zyd w 1 ) . wgl jakim prawem Śląsk jest polski skoro sie zrzekliscie praw do niego za czasow Kazimierza Wielkiego ? i mam to gdzies , mowcie o mnie volksdojcz , zdrajca itp itd
konto usunięte
2014-08-22, 22:29
konto usunięte
2014-08-22, 22:42
konto usunięte
2014-08-22, 22:47
Sosnowiec_jest_be napisał/a:
kto powiedz kto? większość prawdziwych ślązaków pluje na niemców. do niemców tylko lgną patafiany z opola i kilku podmiastowych wsi. prawdziwy ślązak nigdy na niemca nie spojrzy z szacunkiem. proszę Cię.
Dobrze wiedzieć aczkolwiek w Chorzowie jest bardzo duża pro niemieckość i dość widoczne nastroje antypolskie z tego co wiem.
tzw "Powstania" to była wojna domowa wywyolana na Ślasku przez polakow , jak to zostal zalozony przez piastow ? masz ty jakies pojecie ? wczesniej byly tu plemiona germanskie a nawet jeszcze wczesniej celtowie
Jak to załozony przez Piastow ? wczesniej byl zamieszkany przez germanow a nawet celtow ... Piastowie ród prawdziwych Polakow ? byli strasznie wymieszani z innymi narodami i byli wladcami to wszystko . w sumie wtedy nieznano pojecia narod wiec nie wiem o czym my gadamy tutaj
konto usunięte
2014-08-23, 2:27
konto usunięte
2014-08-23, 10:34
Hanysy przinajmij dupczom a gorole wolom walić konia przed piecym
Dawniej jak nie byl polski byl tez czeski , potem austriacki dopiero potem po wojnach miedzy prusami a austria stal sie niemiecki. zanim stal sie polski byl wczesniej czeski . Wiec jak widac bedzie istnial bez polski i zawsze istnial . A Śląsk kiedy był polski ?zalozmy ze od mieszka do rozbicia dzielnicowego a potem az do konca 2 wojny swiatowej lezal poza polska . Czyli polska nie byla polska od 1138r az do konca 2 wojny swiatowej , ciekawe ;d