Idzie dwóch angielskich polismanów po parku w Londynie.
Nagle patrzą, a na ławce baraszkuje sobie para.
Jeden zastanawia się na głos z drugim - kurczę, ten Londyn taki multinarodowy... Jak tu zagadać. Myślą sobie - Szwedzi to to nie są, bo by w burdelu byli. Anglicy też nie, bo za bardzo się wstydzą. Niemcy nie, bo oni to tylko po ciemku... To pewnie Polacy! Zagaduje więc:
- Polish?
- Teraz dupca, polić byda potem.
tylko hanys się uśmiechnie. Normalny biały człowiek (nie z kopalni) woli scrollować dalej. Piwa brak. Idź kopać wyngiel, bo mi zimno w domu.
@qbswwa jak już to wUngiel gorolu! jak nic z sosnowca jesteś...
że niby w ksywce WWA, przy czym Sosnowiec to najdalej wysunięta na południe dzielnica Warszawki, więc zgadzałoby się
konto usunięte
2014-08-21, 22:27
Z brodą po pas, ale dobre.
Może ktoś mi pokrótce wyjaśnić o co chodzi z tą całą spiną między hanysami, a góralami/ślązakami(?)? Czasami mam wrażenie, że południe to takie państwo w państwie.
konto usunięte
2014-08-22, 0:56
konto usunięte
2014-08-22, 0:59
Koperek napisał/a:
Może ktoś mi pokrótce wyjaśnić o co chodzi z tą całą spiną między hanysami, a góralami/ślązakami(?)? Czasami mam wrażenie, że południe to takie państwo w państwie.
Hanysy czyli niemcy mają problem z każdym kto nie jest z ich okolic czyli gorolami nie góralami i to wszystko, do tego chcą autonomii w co raczej nikt nie powinien wierzyć ponieważ pod hasłem autonomia hanysy chcą przyłączyć śląsk do niemiec bo inaczej by się nie stało jakby rzeczywiście udało by im się uzyskać autonomię.Pokrótce większość z nich to zdrajcy narodu Polskiego.
konto usunięte
2014-08-22, 2:18
konto usunięte
2014-08-22, 2:25
konto usunięte
2014-08-22, 10:40
Jako mieszkaniec od chyba wszystkich pokoleń śląska - nijak mi ta odzywka do nas nie pasuje.
Od dzieciństwa ślonzoki kerych znom - to "kurzą", a nie "polą" cygarety.
Ta odzywka bardziej mi pasuje do jakigoś czystego gorola ze wsi.
@qbswwa Jak Ci zimno to poszukaj grubszego kartonu biedaku.