Jakby wyj🤬 atomówkę na ten cały plac czerwony i kreml, kiedy można byłoby zasadzić ziemniaki albo kukurydze?
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
ANALizator777 napisał/a:
Jakby wyj🤬 atomówkę na ten cały plac czerwony i kreml, kiedy można byłoby zasadzić ziemniaki albo kukurydze?
Po około dwóch-trzech latach. Ale najlepiej sadzić słonecznik lub koniczynę - bardzo dobrze rosną na nawozie z gówna, a dodatkowo potrafią pochłaniać cześć promieniowania po atomówce.
Roz🤬bieCiMatke napisał/a:
Po około dwóch-trzech latach. Ale najlepiej sadzić słonecznik lub koniczynę - bardzo dobrze rośną na nawozie z gówna, a dodatkowo potrafią pochłaniać cześć promieniowania po atomówce.
Lepiej dla polaków którzy zajmą były związek radziecki sadzić ziemniaki. Więcej mają związków energetycznych
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Fikła jak cała ta macuszka Jarasija już niedługo.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Lubię angielski humor, a im bardziej by przyj🤬a, tym więcej radości 😬 tutaj ma ode mnie piwo za pasje 😁
ty tu pikabu generalnie dobrą robotę dla kremla robisz, przedstawianie codziennego życia rusków w normalnym świetle, gratulacje.
Roz🤬bieCiMatke napisał/a:
bardzo dobrze rosną na nawozie z gówna
Komunistyczne gówno nie nadaje się do niczego.
W sumie nieźle. Ja tak nie umiem.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
widez2 napisał/a:
ty tu pikabu generalnie dobrą robotę dla kremla robisz, przedstawianie codziennego życia rusków w normalnym świetle, gratulacje.
ja to nawet tą onuce lubię, a za opis "specjalna operacja akrobatyczna" naprawdę należy mu się krata piwek. xD