👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paradoks to jest wtedy gdy menel wysiądzie - menel już nie jedzie tramwajem, za to tramwaj...

Godzina 15, pełno osób wracających z pracy komunikacją miejską, zawsze ogromny tłok w tramwajach.
Jakież było moje zdziwienie kiedy pół tramwaju było puste, myślę sobie: "it's a trap" i oczywiście na jednym siedzeniu był menelaos od którego tak j**ało, że podjąłem decyzje o spacerze.
Jakież było moje zdziwienie kiedy pół tramwaju było puste, myślę sobie: "it's a trap" i oczywiście na jednym siedzeniu był menelaos od którego tak j**ało, że podjąłem decyzje o spacerze.
Ja się czasem zastanawiam, czy oni nie wsiadają do tych autobusów specjalnie. Bo czasem wsiada, po czym wysiada na następnym od razu przystanku, gdzie przeszedłby tą drogę spokojnym krokiem w 7 minut, deszcz nie pada i pogoda nawet nie tak zimna (choć on i tak w grubej kurtce i czapce). No chyba że do pracy się śpieszy albo do domu, obiad gotować...

msnrc napisał/a:
Paradoks: gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem.
Paradoks, to jest taki, że menelowi nawet nikt nie zwróci uwagi za brak biletu, a pozostali nie dość, że muszą go wąchać, to jeszcze fundować mu podróż.

Jeżeli ktoś Ci włoży palec w dupe, to kto ma palec w dupie?
Ty, czy on?
Ty, czy on?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie