👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jakiś film dla pedałów. Z minuty ponad 35 sekund to oglądanie zgniecionych jaj w coraz większym zbliżeniu.
Jak dla mnie blisko "it's a trap".
Jak dla mnie blisko "it's a trap".
pierwsza zasada kręcenia filmików - jak wiesz, że zginiesz, przyjmij tą wiadomość z godnością. Inaczej sadole badą ryjki zacieszać.
To ja bede ekspert. A wiec zepsula sie lotnia i spadochron sie zepsul. Prawdopodobnie wiatr go poplatal.
"Tree catches glider and brakes fall 3 meters from the ground.
After 6 days in hospital pilot recovered well, no surgery needed."
Także w sumie to nic poważnego.
After 6 days in hospital pilot recovered well, no surgery needed."
Także w sumie to nic poważnego.

radek225 je się wypowię, mam nadzieję, że po wakacjach weźmiesz się do nauki i będziesz trochę mniejszym analfabetą.
Przeciągnął skrzydło wykonując ostry manewr na niezbyt napedzonym glajcie. Czasza zgasła i zaczęła sie skręcać. wyrzucil paczkę zapasu opadając w obrotach i doszło do splątania, które uniemozliwilo wejście do pracy spadochronu. Ładnie walczył do końca - a to wbrew pozorom nie takie oczywiste.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie