Nie dość, że go bzyknęło, to jeszcze p🤬lnęło nim o bramę
Która zresztą pewnie uratowała mu życie...

Widziałem to samo jak miałem jakieś 7 lat, paralotniarza oślepiło zachodzące słońce, fajerwerki jak w wideo i trup na miejscu, była trauma
raz w Małopolsce chciałem tym i już więcej nie oj nie ma drutach wysokiego napięcia się zatrzymałem do tego helikopter leciał i koniec,
no muszę przyznać że lądowanie zajebiste. Pomyślał nawet o fajerwerkach
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Byku35 napisał/a:
raz w Małopolsce chciałem tym i już więcej nie oj nie ma drutach wysokiego napięcia się zatrzymałem do tego helikopter leciał i koniec,
Byku, nie wziąłeś rano leków i teraz palce ci się na klawiszach trzęsą. Kolejna po motop🤬dach wk🤬iająca grupa społeczeństwa.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler

radek225 napisał/a:
Byku, nie wziąłeś rano leków i teraz palce ci się na klawiszach trzęsą. Kolejna po motop🤬dach wk🤬iająca grupa społeczeństwa.
A co Ci kolego paralotniarze przeszkadzają?? Ani toto po drogach nie jeździ, ani z tym styczności poza ewentualnym widokiem w locie pewnie nie masz, ani nadmiernie nie hałasuje, ani zagrożenia zbytniego nie stwarza. Zaśmierdziało typowo januszowym "są wk🤬iający, bo ja tak nie mogę/nie potrafię/boję się". Chyba że jesteś pilotem, no ale ja osobiście jeszcze nie zetknąłem się z nikim kto lata i kogo wk🤬iają paralotniarze.
Wysokie napięcie nie występuje na tej wysokości, to zwykłe linie 400v , jak Cię nie "złapie" to każdy przeżyje

zwinął się w kokon:)
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
radek225 napisał/a:
Strach teraz iść do apteki,niech zostanie w domu,chyba że będzie niebezpieczny.