👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno piwo, to nie piwo. Dwa piwa to pół piwa. Dopiero cztery piwa to piwo a na jedno się nie chodzi

Jedno piwo to jeden prosty zarobek. Wrzuty na klientów to brak klientów. Trzeba jeszcze z dwóch pokoleń na zrozumienie zasad kapitalizmu w tym kraju.
Co wam tak pośladki ściskają? Ich interes ,ich pieniądze ich sprawa.

Widzę że już doszło do podziału pomiędzy "młodymi, pięknymi i bogatymi" a prawilnymi baleciarzami
1. Skoro właściciel nie chce określonej klienteli to niech na wejściu wywiesi "regulamin" w postaci np. piktogramów jak to jest w niektórych szanowanych lokalach. Wymagania np. ubioru typu casual, wiek > 30 lat. Wg niego to konieczność zostawienia w barze > 50 zł. Problem?
2. Mogę wejść do pijalni (sądząc po zdjęciu na to mi wygląda) i zamówić 1 piwo bo za 3h będę np. prowadzić pojazd mechaniczny.

1. Skoro właściciel nie chce określonej klienteli to niech na wejściu wywiesi "regulamin" w postaci np. piktogramów jak to jest w niektórych szanowanych lokalach. Wymagania np. ubioru typu casual, wiek > 30 lat. Wg niego to konieczność zostawienia w barze > 50 zł. Problem?
2. Mogę wejść do pijalni (sądząc po zdjęciu na to mi wygląda) i zamówić 1 piwo bo za 3h będę np. prowadzić pojazd mechaniczny.

To się tyczy także innych branż. Spróbujcie znaleźć firmę remontowo-budowlaną do roboty za 150 tys. (remont domu). Firmy sprzedające materiały budowlane olewają zapytania ofertowe i weź tu człowiekom daj zarobić.

czeret napisał/a:
Widzę że już doszło do podziału pomiędzy "młodymi, pięknymi i bogatymi" a prawilnymi baleciarzami
.
Inteligentny człowiek potrafi sie odnaleźc w kazdej sytuacji, czy to w spelunie czy na urodzinach u Wałesy

Już leci "pochlebna" opinia dla tego lokalu. Nie pozwólmy chamstwu się rozprzestrzeniać. Trzeba chamów piętnować... Najlepiej by było przypalać metalem jak bydło.

komuniści myślą że sprzedawca nasz pan
kryptokomuniści myślą że klient nasz pan
kapitaliści myślą że klient i sprzedawca są sobie równi i spotykają się w celu zawarcia obustronnie korzystnego interesu
kryptokomuniści myślą że klient nasz pan
kapitaliści myślą że klient i sprzedawca są sobie równi i spotykają się w celu zawarcia obustronnie korzystnego interesu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie